Diddy: Περιέλουσε γυναίκα με λιπαντικό και χάπι βιασμού – «Γδύσου, αλλιώς θα σε μαχαιρώσω»


Ο γνωστός ράπερ Σον «Diddy» Κομπς περιέλουσε μια γυναίκα με λιπαντικό που ήταν αναμεμειγμένο με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» πριν την επιτεθεί άγρια ​​μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν τρίτο φίλο τους, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του θύματος. Το άγνωστο θύμα φέρεται να αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα του, όταν ο ράπερ την απείλησε με μαχαίρι, είπε ο δικηγόρος Άριελ Μίτσελ-Κιντ στο NewsNation αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο μεγιστάνας της μουσικής υποτίθεται ότι έριξε στη γυναίκα «σε όλο της το σώμα» «κάποιο είδος λιπαντικού ή λαδιού», μετά από το οποίο παρατήρησε ότι γινόταν «ολοένα και πιο xαλαρή», είπε η δικηγόρος για τη φερόμενη δοκιμασία της πελάτισσάς του. Το θύμα δεν θυμόταν ότι αναγκάστηκε να καταναλώσει φάρμακα, αλλά το λάδι μπορεί να είναι αγωγός για συγκεκριμένο χάπι το λεγόμενο «φάρμακο βιασμού», ισχυρίστηκε η Μίτσελ-Κιντ.

kidd.jpg
Η δικηγόρος του θύματος

«Λοιπόν, για να το απορροφήσει τοπικά το σώμα κάποιου, χρειάζεται ένας αγωγός, που είναι συνήθως λάδι», σημείωσε ο δικηγόρος. «Λοιπόν, μου φαίνεται ότι υπήρχαν ορισμένοι τύποι ναρκωτικών αναμεμιγμένων στο λάδι, γι’ αυτό και της έριξε αυτό το λάδι πριν, όχι μόνο για να διευκολύνει την επίθεση, αλλά και για να μειώσει την άμυνά της» Αφού της έριξε το μυστηριώδες υγρό, ο Κομπς φέρεται να βίασε την πελάτισσα της Μίτσελ-Κιντ, όπως επίσης και ο σωματοφύλακάς του και ένα τρίτο άτομο. Η δικηγόρος είπε ότι σχεδιάζει να υποβάλει καταγγελία για λογαριασμό της πελάτισσάς της αργότερα αυτή την εβδομάδα.

«Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η καταγγελία παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες. … Τελικά μπόρεσε να ξεφύγει μετά τη φρικτή επίθεση», είπε στο NewsNation για την υποτιθέμενη επίθεση. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η πελάτισσα που εκπροσωπεί η Μίτσελ-Κιντ ήταν η ίδια που είχε δηλώσει προηγουμένως ότι παρασύρθηκε στο σπίτι του ράπερ και βιάστηκε το 2018.

Αυτό το θύμα – το οποίο επίσης δεν κατονομάστηκε – υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία μετά το περιστατικό, είπε η Μίτσελ-Κιντ την περασμένη εβδομάδα. Ο 54χρονος ράπερ βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με χρήση βίας και μεταφορά για σκοπούς πορνείας.

Κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για να κρατήσει τα θύματα «υπάκουα» κατά τη διάρκεια βίαιων, μερικές φορές πολυήμερων σεξουαλικών οργίων, ανέφερε η ομοσπονδιακή καταγγελία. Την περασμένη εβδομάδα, περισσότερα από 120 θύματα ανακοίνωσαν σχέδια για υποβολή μηνύσεων κατά του ιδρυτή της Bad Boy Records για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Το «τσουνάμι» των καταγγελιών αφορά υποθέσεις εδώ και πάνω από 30 χρόνια και περιλάμβανε 25 ανηλίκους -ανάμεσά τους και έναν 9χρονο, είπε ο δικηγόρος Tόνι Μπάζμπι για τους φρικιαστικούς ισχυρισμούς. Τα παιδιά που φέρεται να κακοποιήθηκαν από τον Diddy «αναζήτησαν τηλεοπτικές ή μουσικές σταδιοδρομίες με υποσχέσεις του τύπου “Θα σε κάνω αστέρι”, ισχυρίστηκε ο Μπάζμπι

Οι κατηγορίες εμπλέκουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους», τόνισε ο δικηγόρος- αν και σημείωσε ότι δίνει σε ορισμένους διασήμους την ευκαιρία να καταλήξουν σε συμφωνία πριν οι υποθέσεις δημοσιοποιηθούν. Ορισμένες διασημότητες έχουν ήδη επιλέξει να συμβιβαστούν, είπε ο δικηγόρος. Ο ράπερ και η νομική ομάδα έχουν επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ