Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη, όμως ήμουν δυνατή»


Η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, όταν εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο για διαγνωστικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών, της χορηγήθηκε μια φαρμακευτική ουσία που προκάλεσε σοβαρό αλλεργικό σοκ, το οποίο οδήγησε στην άμεση μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η παρουσιάστρια νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας της να απαιτεί συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς. Ευτυχώς, η κατάσταση της άρχισε σταδιακά να βελτιώνεται, και στις 7 Οκτωβρίου, έλαβε εξιτήριο.

Η Μαρία Μπακοδήμου, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και τους οικείους της που στάθηκαν δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές. Χαρακτήρισε την εμπειρία της ως «μια πολύ δύσκολη μάχη», και μίλησε για τη σημασία της ψυχικής και σωματικής υγείας, τονίζοντας πως «η ζωή είναι ωραία».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Η υποστήριξη που έλαβε από φίλους, οικογένεια και συναδέλφους ήταν καθοριστική, και η ίδια εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τις ευχές που έλαβε​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ