Νέες αποκαλύψεις για τον Diddy: «Είναι ισχυρός και ικανός για όλα, φοβούνταν να τα βάλουν μαζί του»


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του ράπερ Diddy, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική διακίνηση και πολλαπλές αστικές αγωγές. Ο Σον Τζον Κομπς κατείχε μεγάλη δύναμη στη βιομηχανία του θεάματος και προφανώς εξακολουθεί να έχει, ακόμη και πίσω από τα κάγκελα, λένε πηγές.

Ο 54χρονος μεγιστάνας της μουσικής βρίσκεται επί του παρόντος υπό ομοσπονδιακή κράτηση στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αφού αρνήθηκε την εγγύηση δύο φορές καθώς αντιμετωπίζει ομοσπονδιακές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και πολλαπλές αστικές αγωγές, αλλά πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι πολλά άτομα συνεχίζουν να φοβούνται τις πιθανές ενέργειές του.

«Είναι τόσο ισχυρός. Όλοι φοβούνταν να τα βάλουν μαζί του», λέει ο μυημένος. «Αν και είναι πίσω από τα κάγκελα τώρα, εξακολουθεί να είναι τόσο δυνατός. Όλοι το ξέραμε ακόμη και τότε» Η πηγή συνεχίζει, «Όλοι πάντα θεωρούσαν ότι είναι μια δημιουργική ιδιοφυΐα και ότι είχε εμμονή να ελέγχει τα πράγματα».

Τον περασμένο μήνα, ο Κομπς κατηγορήθηκε από τις ομοσπονδιακές αρχές. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την εκπόρνευση. Ο ράπερ του «Last Night» δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες, αν και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν καταδικαστεί.

«Είναι απίστευτα έξυπνος», προσθέτει η πηγή. «Γνωρίζει πολλούς ανθρώπους και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους – έτσι πολλοί άνθρωποι του οφείλουν. Αυτό το ξέρει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδρυτής της Bad Boy Records «είναι ικανός για πολλά — πολύ περισσότερα από όσα νομίζουν οι άνθρωποι, ακόμη και τώρα». Εκτός από τις ποινικές κατηγορίες, ο Κομπς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 120 ακόμη μηνύσεις, αφού ο δικηγόρος Tόνι Μπαζμπι ισχυρίστηκε ότι πολλοί περισσότεροι πιθανοί κατήγοροι σχεδίαζαν να υποβάλουν καταγγελίες.

Το κατηγορητήριο εναντίον του νικητή του Grammy επικεντρώνεται σε υποτιθέμενα «πάρτι ακολασίας» (freak offs), σεξουαλικές επιδόσεις με εργαζόμενους του σεξ που εξαναγκάχονταν να συμμετάσχουν. Οι δικηγόροι του μουσικού αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Αυτή την εβδομάδα, η μαμά του Diddy, Τζάνις Σμολ Κομπς δημοσίευσε μια υποστηρικτική δήλωση. «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που τον έχουν χαρακτηρίσει και του αξίζει η ευκαιρία να δώσει την εκδοχή του», είπε. «Μπορώ μόνο να προσευχηθώ να είμαι ζωντανή για να τον δω να λέει την αλήθεια του και να δικαιώνεται».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ