Φώτης Σεργουλόπουλος: Το ξέσπασμά του για τα στερεότυπα και τον Σεφερλή


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος για τη φετινή σεζόν της εκπομπής The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και στη συνέντευξή του δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και τα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι γονείς στην κοινωνία. Το ξέσπασμά του προκλήθηκε όταν η συζήτηση στράφηκε στις προκαταλήψεις και τα κακόβουλα σχόλια που ακούγονται για τους γονείς που είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Δεν μπορώ να απολογούμαι σε αμόρφωτους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τι λένε», δήλωσε έντονα, τονίζοντας ότι δεν δέχεται να κρίνεται για την προσωπική του ζωή από άτομα που δεν έχουν γνώση ή κατανόηση της κατάστασης. Ακόμα, αναφέρθηκε στις επιθέσεις κατά της οικογένειάς του, αναρωτώμενος με ποιο δικαίωμα κάποιος σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί του. Υπογράμμισε ότι είναι ανεπίτρεπτο να δέχεται κάποιος σχόλια όπως «το παιδί σου θα γίνει ανώμαλο» λόγω της σεξουαλικής ταυτότητας του γονέα​.

Παράλληλα, ο Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή, κυρίως λόγω της σάτιρας του ηθοποιού για διάφορα κοινωνικά θέματα. Ειδικότερα, εξέφρασε την άποψή του ότι η σάτιρα πρέπει να προσαρμόζεται και να σέβεται τις αλλαγές στις κοινωνικές αντιλήψεις. Ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε σκετς που τώρα δεν θα έκανε ξανά, και τόνισε την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις παραδοσιακές μορφές σάτιρας όταν αυτές προσβάλλουν κοινότητες ή άτομα​.

Ο παρουσιαστής κατέληξε ότι δεν έχει προσωπική αντιπαράθεση με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά επισημαίνει ότι ο διάλογος και ο σεβασμός είναι αναγκαία στοιχεία για την εξέλιξη της κοινωνίας και της τέχνης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ