Ηράκλειο: Σε σταθερά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι 5 που ήπιαν καυστικό υγρό αντί για ρακή


Και τα πέντε άτομα εξακολουθούν να δίνουν «μάχη» για την ζωή τους, στα νοσοκομεία του Ηράκλειο, μετά την κατάποση του καυστικού υγρού αντί για ρακή

Μάχη για την ζωή τους εξακολουθούν να δίνουν τα πέντε άτομα, τρεις τουρίστες και δύο εργαζόμενοι, που αντί να καταναλώσουν τσικουδιά, ήπιαν σφηνάκια απορρυπαντικού.

Η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας τους χτυπά «κόκκινο», καθώς εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σταθερά σοβαρή κατάσταση στις ΜΕΘ και παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου αντίστοιχα, στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τα τέσσερα εξ αυτών άτομα, βρίσκονται στο ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι κατά πληροφορίες φέρουν εγκαύματα στη στοματική κοιλότητα, ενώ ένα ακόμη άτομο είναι διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο με βλάβη στη κοιλιακή χώρα. Όλοι τους παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό προσωπικό.

Με φόντο την άσχημη και άκρως επικίνδυνη τροπή που πήρε η διασκέδαση της παρέας τουριστών, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου εφιστούν τη προσοχή στους συναδέλφους τους, καθώς ένα στιγμιαίο λάθος, μπορεί να φέρει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο συμβάν το οποίο φαίνεται να αποδίδεται στην απροσεξία παρότι ο νόμος είναι πολύ συγκεκριμένος και αυστηρός στις κυρώσεις του… Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων ξεκαθαρίζει πως τα καθαριστικά προϊόντα πρέπει να φυλάσσονται σε διαφορετικό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ πρέπει να αναγράφεται πάντα στη συσκευασία η ουσία που περιέχεται στο δοχείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ