Στήβ Μιλάτος: Η ερωτική αποχή, οι αεροσυνοδοί και οι… υψηλές πτήσεις του πάθους


Ο Στήβ Μιλάτος, γνωστό μοντέλο και πρώην συμμετέχων στο Big Brother, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day και έκανε κάποιες ιδιαίτερα προσωπικές αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι πέρασε πέντε μήνες χωρίς να έχει σεξουαλικές επαφές, κάτι που όπως ανέφερε, ήταν από δική του επιλογή, καθώς ήθελε να εστιάσει στον εαυτό του και την προσωπική του ανάπτυξη. Παράλληλα, ανέφερε ότι σε αυτό το διάστημα υπήρχε φλερτ, αλλά προτίμησε να μην εμπλακεί ερωτικά.

Αυτό που κέντρισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η αποκάλυψή του για το πιο απίθανο μέρος που έχει κάνει σεξ. Ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε ότι είχε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτα αεροπλάνου με μια αεροσυνοδό, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους συναδέλφους της, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν δεν το μάθει κανείς, δεν θα απολυθείς». Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις στο κοινό και στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στηβ Μιλάτος μοιράζεται πικάντικες ιστορίες από την προσωπική του ζωή. Στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί και άλλες εμπειρίες του, όπως εκείνες από την περίοδο που εργαζόταν ως χορευτής σε bachelor party.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ