Χαμηλά επίπεδα ενέργειας; «Φόρτισε» σωστά τον οργανισμό σου!


Η ενέργεια παρέχεται από τα τρόφιμα και είναι ο μοναδικός τρόπος για τους ανθρώπους να διατηρήσουν την σωματική τους δομή και τις φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες.

Το φθινόπωρο είναι μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους τους χρόνου. Έχουμε αφήσει για τα καλά πίσω μας την περίοδο των διακοπών και το έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας παίρνει τη θέση της ξεγνοιασιάς του καλοκαιριού. Ο οργανισμός μας κάποιες φορές «ξεμένει» από ενέργεια και χρειάζεται «φόρτιση» για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Στην πρώτη γραμμή «φόρτισης» του οργανισμού η ενυδάτωση και η διατροφή

Για τους περισσότερους η ενέργεια συνδέεται με το αίσθημα της ευεξίας, της αντοχής και της ζωτικότητας, η οποία οδηγεί στην ικανότητα να διεκπεραιώσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Αντίθετα, η κόπωση περιγράφεται ως έλλειψη ενέργειας, σωματικής και πνευματικής.

Η ενέργεια παρέχεται από τα τρόφιμα και είναι ο μοναδικός τρόπος για τους ανθρώπους να διατηρήσουν την σωματική τους δομή και τις φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες. Η κατανάλωση σε καθημερινή βάση τροφών με υψηλή διατροφική αξία όπως για παράδειγμα τα φρούτα και λαχανικά κρίνεται απαραίτητη για την παροχή ενέργειας στον οργανισμό.

Επιπλέον, η βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού συνδέεται με τη σωστή ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση συμβάλει στην υγεία του σώματος και του εγκεφάλου. Τα ήπια έως μέτρια επίπεδα αφυδάτωσης μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση σε εργασίες που απαιτούν βραχυπρόθεσμη μνήμη, διακριτική ικανότητα και ψυχοκινητικές δεξιότητες. Η επαρκής πρόσληψη υγρών σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ποσότητες ηλεκτρολυτών μπορεί να βοηθήσει στην σωστή ενυδάτωση του οργανισμού.

Ο ρόλος των ηλεκτρολυτών στην ενυδάτωση

Oι ηλεκτρολύτες συμβάλουν στη σωστή διέλευση της ενέργειας μέσα από τα κύτταρα. Είναι αυτοί που ρυθμίζουν την κατανομή του νερού στο σώμα και τη λειτουργία του μυϊκού και του νευρικού μας συστήματος. Η διατήρηση της σωστής ενυδάτωσης του οργανισμού μέσω της κατανάλωσης νερού και ηλεκτρολυτών είναι άρρητα συνδεδεμένη με την υγεία, την ευεξία και την ενέργεια.

Εξαιτίας του γρήγορου ρυθμού ζωής οι άνθρωποι αμελούν να καταναλώνουν επαρκείς ποσότητες ηλεκτρολυτών και συχνά αισθάνονται αυξημένη κούραση, κακή διάθεση, μυϊκές κράμπες και πονοκέφαλο, παραβλέποντας ότι η αιτία είναι η αφυδάτωση και η έλλειψη ηλεκτρολυτών.

Η δράση της καφεΐνης στην παραγωγή ενέργειας

Η καφεΐνη είναι μια χημική ένωση που εμφανίζεται στη φύση στους κόκκους καφέ, το κακάο, τα φύλλα τσαγιού και άλλα φυτά. Η κατανάλωση καφεΐνης σε ασφαλείς ποσότητες μπορεί να ενεργοποιήσει το κεντρικό νευρικό σύστημα, να αυξήσει την εγρήγορση του οργανισμού, τη νοητική λειτουργία και να μειώσει την πνευματική και σωματική κόπωση. Με συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη στα 400mg την ημέρα η καφεΐνη έχει ευεγερτικές ιδιότητες για την παραγωγή ενέργειας, χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών.

almora.jpg

almora PLUS® ENERGY για ενέργεια με τη δύναμη της ενυδάτωσης!

H ELPEN κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. Πρόκειται για το almora PLUS® ENERGY, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που συνδυάζει Ηλεκτρολύτες (Na, Cl, K) με Καφεΐνη, Βιταμίνες του συμπλέγματος B (Β6, Β9, Β12) και Βιταμίνη C.

Το almora PLUS® ENERGY συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης και τη φυσιολογική νευρική λειτουργία. Προτείνεται σε όσους νιώθουν μέσα στην ημέρα τα επίπεδα της ενέργειας τους να μειώνονται, αισθάνονται εξαντλημένοι και θέλουν να αντιμετωπίσουν την κούραση και την κόπωση που τους καταβάλει.

Διατίθεται σε συσκευασία των 25 αναβράζοντων δισκίων και είναι κατάλληλο για ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.almoraplus.gr

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 βαθμών Κελσίου και μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 143548/20-12-2023.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ