Διαρρήκτης «νοικοκύρης»: «Τρύπωσε» στο σπίτι κι έκανε γενική – Το σημείωμα που άφησε


 Άπλωσε το πλυντήριο, άδειασε τη σακούλα με τα ψώνια, πέταξε τα σκουπίδια, μεταξύ των άλλων οικιακών εργασιών που έκανε o διαρρήκτης

Μία ασυνήθιστη διάρρηξη σημειώθηκε σε ένα σπίτι στην Ουαλία, όταν ο «ποντικός» που μπήκε στο σπίτι, δεν έκλεψε, αντίθετα έκανε ότι μπορούσε για να καθαρίσει και να τακτοποιήσει την ακαταστασία.

Ο Damian Wojnilowicz, 36 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 μηνών για την πιο περίεργη διάρρηξη.

diarriktis.jpg

Το θύμα είπε ότι φοβόταν πολύ για να μείνει στο σπίτι της αφού επέστρεψε από τη δουλειά για να διαπιστώσει ότι ένας εισβολέας είχε μετακινήσει τα υπάρχοντά της.

Ο Wojnilowicz άφησε επίσης ένα σημείωμα λέγοντας: «Μην ανησυχείς, να είσαι χαρούμενη και να τρως».

Κατά την ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο «διαρρήκτης» είχε επίσης γεμίσει τις ταΐστρες των πουλιών στον κήπο και οι είχε ποτίσει τις γλάστρες.

Μέσα στο σπίτι είχε βγάλει από τη συσκευασία του ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στον κάδο ανακύκλωσης.

Η εισαγγελέας Άλις Σάικς είπε ότι ένα γεύμα είχε μαγειρευτεί στη σόμπα.

Τα ψώνια είχαν αφαιρεθεί από μια σακούλα και είχαν τοποθετηθεί στο ψυγείο, το οποίο στη συνέχεια αναδιατάχθηκε και ο κάδος ανακύκλωσης είχε αδειάσει.

Στον κάδο τοποθετήθηκαν κουζινικά σκεύη και είχαν στρωθεί τα καινούργια που είχαν αγοραστεί προηγουμένως από την ιδιοκτήτρια και βρισκόταν στην τσάντα με τα ψώνια.

Οι οδοντόβουρτσες είχαν επίσης αντικατασταθεί και το πάτωμα είχε σκουπιστεί και σφουγγαριστεί.

Η ιδιοκτήτρια θύμα κατέθεσε ότι ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί είχε αφεθεί δίπλα σε ένα ποτήρι με ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών και υπήρχε ένα μπολ με γλυκά στο τραπέζι του σαλονιού.

Στη συνέχεια μίλησε στον γείτονά της, ο οποίος περιέγραψε ότι είδε κάποιον να πλένει.

Ο 36χρονος δράστης, ο οποίος είναι άστεγος και συνελήφθη, ομολόγησε την ενοχή του για δύο κατηγορίες διάρρηξης, καθώς είχε διαπράξει κι άλλη κάποιες ημέρες αργότερα.

Ο διαρρήκτης, ο οποίος έχει άλλες 4 καταδίκες στην πλάτη του για διάφορα αδικήματα, ζήτησε συγνώμη από τα θύματά του, πριν καταδικαστεί σε φυλάκιση 22 μηνών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ