Αλιγάτορας εντοπίστηκε κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο


Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι σε προάστιο του Ντιτρόιτ για να απομακρύνει έναν αλιγάτορα μήκους 1,2 μέτρων που βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο ενός κατοίκου.

Η Μαρισούλ Μούσα-Ακράουι είπε ότι ετοιμαζόταν να φύγει για τη δουλειά όταν οι γείτονές της την ειδοποίησαν για το παράξενο συμβάν που εκτυλισσόταν στην αυλή της, στο Στέρλινγκ Χάιτς.

«Όλοι μου έλεγαν ‘έχεις έναν αλιγάτορα κάτω από το αυτοκίνητό σου!’ και τους απαντούσα ‘σοβαρολογείτε;’ Μετά κοίταξα και είδα τον αλιγάτορα να είναι ξαπλωμένος κάτω από το αυτοκίνητό μου,» είπε η Μαρισούλ Μούσα-Ακράουι στο WXYZ-TV.

Η αστυνομία του Στέρλινγκ Χάιτς έφτασε άμεσα στο σημείο και κάλεσε για βοήθεια τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου στην περιοχή Ούτικα. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατάφεραν να πιάσουν τον αλιγάτορα και τον μετέφεραν στις εγκαταστάσεις τους για φροντίδα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο αλιγάτορας ήταν παράνομο κατοικίδιο που είτε ξέφυγε είτε αφέθηκε ελεύθερο από τον ιδιοκτήτη του.

«Η αστυνομία του Στέρλινγκ Χάιτς θέλει να υπενθυμίσει στο κοινό ότι, ενώ μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό να έχεις ένα εξωτικό ζώο όπως ένας αλιγάτορας, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο,» ανέφερε το αστυνομικό τμήμα σε ανακοίνωσή του στην Detroit News. «Επιπλέον, είναι παράνομο σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία να κατέχει κάποιος ένα τέτοιο ζώο.»

Η κατοχή επικίνδυνων εξωτικών ζώων είναι πλημμέλημα στο Στέρλινγκ Χάιτς και μπορεί να επιφέρει πρόστιμο έως 500 δολάρια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ