Μίμης Πλέσσας: Τι έλεγε πριν από έναν χρόνο για το γάμο τους η συζυγός του Λουκίλα Καρέρ


«Όταν γνωρίστηκαν, οι γονείς μου είχαν μεγάλη αντίδραση» είχε αποκαλύψει στην ΕΡΤ η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

Ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας που έφυγε από την ζωή λίγο πριν τα 100 του γενέθλια ήταν παντρεμένος με τη Λουκίλα Καρρέρ και έχουν μια κόρη, την Ελενα. Μιλώντας πέρυσι στην ΕΡΤ για τον γάμο της με τον Πλέσσα η Καρρέρ είχε πει:

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αποκάλυψε μία άγνωστη πτυχή της σχέσης τους και ειδικότερα την αντίδραση που είχαν οι γονείς της.

«Μόνο η γιαγιά μου, η Ναζλί η Κερκυραία στήριξε την επιλογή μου του ραδιοφώνου. Οι γονείς μου δεν με άκουσαν ποτέ στο ραδιόφωνο. Γιατί, όταν είσαι μία οικονομολόγος, που πας στο Λονδίνο σ’ αυτά, να γυρίσεις να αναλάβεις την οικογενειακή επιχείρηση, ξαφνικά βρίσκεσαι να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, να κάνεις παρέα με τον Δαλιανίδη και τον Βοσκόπουλο, τη Μαρινέλλα, τον Πουλόπουλο και τον Δάκη, ήταν άλλος κύκλος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «[όταν γνωρίστηκαν με τον Μίμη Πλέσσα]… οι γονείς μου είχαν μεγάλη αντίδραση. Πέρασαν, όμως αυτά, οι γονείς μου έφυγαν, τώρα δεν είναι εδώ. Αλλά, όχι, είχα αντίδραση»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ