Νίκος Ανδρουλάκης: «Μην πάθουμε ΣΥΡΙΖΑ – Η κεντρική στρατηγική μας δεν αλλάζει»


«Δεν έχω το αλάθητο, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές καθώς πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα στα αστικά κέντρα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Το στίγμα για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και υπόψηφιος για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντα στο MEGA και στην εκπομπή «Live News».

O ίδιος εκτίμησε ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στην κάπλη τονίζοντας ότι «την προσεχή Κυριακή κρίνεται ποιος μπορεί να ειναι καλή αντιπολίτευση για να είναι καλή κυβέρνηση την επόμενη ημέρα. Κρίνεται πότε θα κλείσει ο κ. Μητσοτάκης την πόρτα του Μαξίμου»

Όπως είπε δεν θα αλλάξει η κεντρική στρατηγική που ακολουθεί σε περίπτωση που επανεκλεγεί, ωστόσο θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές: «Βγήκαμε από τις συμπληγάδες δικοματισμού μέσα συνθήκες πίεσης. Δεν σκοπεύω να αλλάξω την κεντρική στρατηγική του κόμματος. Δεν έχω το αλάθητο, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές καθώς πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα στα αστικά κέντρα».

Σχολιάζοντας δηλώσεις των συνυποψηφίων του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι « όπως κάνω κι εγω την αυτοκριτική μου να την κάνουν κι αυτοί. Όταν λες με εύκολα λόγια ότι θα κάνεις το 15% 30% να μας πεις ποιο σχέδιο θα εκτινάξει τα ποσοστά μας».

«Κι εμείς κάναμε λάθη, αλλά μην υποτιμούμε ότι και με τον αγώνα τον δικό μου αλλά και χιλάδες κόσμου του ΠΑΣΟΚ, ο αγώνας καρποφόρησε. Πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας , τα εύκολα είναι μπροστά», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ