Σύλβια Παπαδάκη: Κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια ανηλίκων σε βάρος του πατέρα των παιδιών της


Ο τελευταίος, με προσωρινή διαταγή πήρε την επιμέλεια των παιδιών κι έφυγε μαζί τους στο εξωτερικό, με την επόμενη δικαστική «μάχη» να έχει οριστεί στις 5 Νοεμβρίου

Εξελίξεις έρχονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην διαμάχη μεταξύ της Σύλβιας Παπαδάκη και του πρώην συζύγου της για το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Το διεθνές μοντέλο βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου υπέβαλλε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του πρώην συζύγου της.

Ο τελευταίος, με προσωρινή διαταγή πήρε την επιμέλεια των παιδιών κι έφυγε μαζί τους στο εξωτερικό, με την επόμενη δικαστική «μάχη» να έχει οριστεί στις 5 Νοεμβρίου. Η απόφαση που έχει εκδοθεί σχετικά με την επιμέλεια έχει εντελώς προσωρινό χαρακτήρα, αφού η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για το ζήτημα ορίστηκε τον επόμενο μήνα.

Η ισχυρή νομική ομάδα που έχει αναλάβει την κ. Παπαδάκη, με τον κ. Κ. Καλαβρό να χειρίζεται το αστικό κομμάτι και τον κ. Ν. Μπούρα το ποινικό, έχουν προβεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να δικαιωθεί και να βρεθεί ξανά μαζί με τα παιδιά της.
«Η κυρία Παπαδάκη κατέθεσε στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά του πατέρα των παιδιών της για το αδίκημα της ασέλγειας ανηλίκων, όπου προσκομίστηκαν όλα τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της» δήλωσε στο Newsbomb.gr ο νομικός της παραστάτης Νίκος Μπούρας.

Όπως εξήγησε, το Σάββατο «είχε υποβληθεί μία παρόμοια μήνυση για την οποία η κ. Παπαδάκη δεν είχε στα χέρια της το αποδεικτικό υλικό και ούτως ή άλλως ο σκοπός για τον οποίο υποβλήθηκε η μήνυση δυστυχώς δεν επέφερε το αποτέλεσμα που νομίμως προβλεπόταν, κυρίως εξαιτίας της συμπεριφοράς των αστυνομικών που είχαν επιληφθεί του όλου θέματος. Μια συμπεριφορά που θα ελεγχθεί πειθαρχικά τουλάχιστον».

Μετά την υποβολή της μήνυσης η Εισαγγελία αναμένεται να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς, όπως συμβαίνει πάντα σε υποθέσεις που αφορούν σε ανήλικα παιδιά. «Η όλη διαδικασία πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα σε νομικό επίπεδο τόσο γιατί αφορά ανήλικα παιδιά όσο και γιατί ο πατέρας τους τα έχει πάρει στο εξωτερικό» υπογραμμίζει ο κ. Μπούρας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ