Μίλτος Τεντόγλου: Βαρύ πένθος για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη


Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης από το Παρίσι, βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς πενθεί την απώλεια του συνονόματου παππού του, Μίλτου, ο οποίος απεβίωσε μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο. Η απώλεια αυτή έφερε βαρύ πένθος στην οικογένεια του αθλητή, καθώς ο παππούς του αποτελούσε έναν από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή του.

Η σχέση του Τεντόγλου με τον παππού του ήταν εξαιρετικά ισχυρή. Παρά την επιβαρυμένη υγεία του, ο παππούς του τον στήριζε ενεργά, ταξιδεύοντας συχνά σε διεθνείς αγώνες για να τον δει από κοντά. Έχει μάλιστα αναφερθεί ότι είχε ταξιδέψει ακόμη και στη Βουδαπέστη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023, παρά τους πόνους από τη σοβαρή ασθένειά του. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις πως ο εγγονός του του έδινε “ζωή και κουράγιο” με τις επιτυχίες του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, αγκάλιασε πρώτα τον παππού του, εκφράζοντας έτσι τη βαθιά του αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ο θάνατός του επήλθε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2024, και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Πηγαδίτσα Γρεβενών, τον τόπο καταγωγής της οικογένειας​


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ