Παύλος Πολάκης: «Καλώ όλους τους συνυποψηφίους μου να καταθέσουν το πόθεν έσχες τους»


Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα σε όλο το δημοκρατικό κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές και της πρώτης Κυριακής της 24ης Νοεμβρίου

Ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε κάμερα της ΕΡΤ, ζήτησε «να προχωρήσουμε γρήγορα σε ένα debate μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το συνέδριο».

Και κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του, τον Γκλέτσο, τον Φαραντούρη, τον Φάμμελο και τον Κασσελάκη, να καταθέσουν άμεσα τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες τους στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τη διαπλοκή τη χτυπάει κανείς όταν παίρνει ξεκάθαρες θέσεις όπως, να γίνει εθνική τράπεζα δημόσια, να ξαναγυρίσει η ΔΕΗ στο δημόσιο για να ρυθμίσει την αγορά του ρεύματος, να ελέγξουμε το μάνατζμεντ των ΕΛΠΕ για να ρυθμίσουμε την αγορά των καυσίμων, να ακυρώσουμε τη σημερινή σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού στην ΤΕΡΝΑ. Έτσι τη χτυπά κανείς τη διαπλοκή και όχι με κουβέντες γενικές και αόριστες.

Δεύτερο, θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψηφίους μου, τον Απόστολο Γκλέτσο, τον Φαραντούρη, τον Φάμμελο, τον Στέφανο Κασσελάκη, να καταθέσουν γρήγορα τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες τους στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και να προχωρήσουμε επίσης γρήγορα σε ένα debate μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το συνέδριο αλλά και πιο πριν αν υπάρξει μία συμφωνία γιατί όπως ξέρετε καταληκτική ημερομηνία για να καταδεχθούν αυτά και ένα ανακηρυχθεί κατά το συνέδριο είναι 24η οκτωβρίου.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μιας δημόσια αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων για αυτό και καλω τους 4 συνυποψήφιους. Να το κάνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλο το δημοκρατικό κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές και της πρώτης Κυριακής της 24ης Νοεμβρίου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ