Σπαραγμός για την Αρίνα: Το βίντεο – σοκ με τις πανικόβλητες κραυγές της πριν σπάσει τον λαιμό της


Οι αρχές της Γεωργίας ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό 

Με αφιερώματα και λουλούδια αποχαιρετούν τη νεαρή Αρίνα, από τη Ρωσία, ο τραγικός θάνατος της οποίας ενώ χόρευε και τραγουδούσε σε έναν δρόμο της Τιφλίδας μαζί με μια φίλη της σόκαρε, καθώς αποτυπώθηκε καρέ καρέ στο κινητό.

arina1.jpg

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 24χρονη από τη Μόσχα να περπατά κατά μήκος ενός πεζοδρομίου τραγουδώντας την επιτυχία του ρωσικού boyband Hunger Boys «For The Last Time».

Η Αρίνα φαίνεται να κοιτάζει προς το τηλέφωνο της φίλης της χωρίς να κοιτάζει πού πηγαίνει. Καθώς συνεχίζει να τραγουδά, η κάμερα επιστρέφει στη φίλη της που κοιτάζει με τρόμο καθώς η Αρίνα εξαφανίζεται με το κεφάλι πάνω από την άκρη ενός τοίχου και σε μια υπόγεια διάβαση.

Οι πανικόβλητες κραυγές της ακούγονται για λίγο στο κλιπ πριν γίνει μαύρο.

Η influencer μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέθανε από τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο λαιμό.

Αφιερώματα λουλουδιών εμφανίστηκαν έκτοτε στον τόπο της τραγωδίας – στην πλατεία Δημοκρατίας της Τιφλίδας – δίπλα σε μια πινακίδα γραμμένη στα αγγλικά που ισχυρίζεται ότι το ύψος του τοίχου συμμορφώνεται με τους οικοδομικούς κανονισμούς.

loyloydia.jpg

Η πινακίδα έγραφε: «Στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 2:30 π.μ. συνέβη μια τραγωδία σε αυτό το μέρος. Η Arina Glazunova περπατούσε με μια φίλη της και τραβούσε βίντεο όταν πέρασε πάνω από το στηθαίο, έπεσε και έσπασε. Η Arina πέθανε στο νοσοκομείο στις 9:15. Το ύψος του υπόγειου στηθαίου είναι 30 εκατοστά, κάτι που αποτελεί παράβαση των οικοδομικών κανόνων. Καλούμε την πόλη να διορθώσει αυτό το λάθος για να μην τραυματιστεί κανένας άλλος. Δημοσιοποιήστε αυτό το περιστατικό.

‘Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας και να είστε προσεκτικοί!’

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok έδειξε πώς μοιάζει το μετρό κατά τη διάρκεια της ημέρας – αποκαλύπτοντας πόσο χαμηλά βρίσκεται η προεξοχή.

Το Radio Liberty Georgia , ένας γεωργιανός ειδησεογραφικός ιστότοπος, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Το Δημαρχείο της Τιφλίδας έχει πει ότι το πέρασμα της σοβιετικής εποχής χτίστηκε σύμφωνα με τα οικοδομικά πρότυπα εκείνης της περιόδου.

Ο δήμαρχος της πόλης, Κάχι Καλάτζε, δήλωσε ότι οι υπόγειες δίοδοι σε όλη τη γεωργιανή πρωτεύουσα πληρούν τα σύγχρονα οικοδομικά πρότυπα.

Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τον σοκ τους για την τραγωδία, με αρκετούς να σχολιάζουν την ασφάλεια της εισόδου του σταθμού του μετρό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ