Κασσελάκης: Αλλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το ακατάληπτο βίντεο του – Απέφυγε να δηλώσει υποψηφιότητα


Η ασάφεια Κασσελάκη προκαλεί προβληματισμούς για τα κίνητρα του ολιγόλεπτου βίντεο που ανάρτησε – Αποχώρηση βόμβα Τζάκρη από την Πολιτική Γραμματεία 

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε ερωτήματα και έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μολονότι δήλωσε «παρών» στις εσωκομματικές διαδικασίες, απέφυγε να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Αυτή η ασάφεια δημιούργησε προβληματισμούς, καθώς πολλοί εκτιμούν πως η στάση του συνδέεται με πιθανή αμφισβήτηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής που τον κήρυξε έκπτωτο.

Παράλληλα, η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Θεοδώρας Τζάκρη, στενής συνεργάτιδας του Στέφανου Κασσελάκη, από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και τα σχόλια του Κώστα Ζαχαριάδη, που τον κατηγορεί πως «κρύβεται», ρίχνουν λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής έντασης.

Ο Κασσελάκης, ο οποίος κάλεσε νέα μέλη να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες, δεν ξεκαθάρισε τη στάση του για τις εσωκομματικές εκλογές και το συνέδριο του Νοεμβρίου.

Χαρακτηριστική της ανάγνωσης που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο οπτικοποιημένο μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη είναι η ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη στην πλατφόρμα Χ. «Σε ένα video 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση “θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία”. “Πώς γίνεται να “είσαι εδώ” και να κρύβεσαι;».

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ΠΓ συζητούν σήμερα για τα οικονομικά του κόμματος και την επόμενη μέρα στα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ (Αυγή, Στο Κόκκινο), και για το επερχόμενο Συνέδριο και τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου.

Κατά τις ίδιες πηγές, η κυρία Τζάκρη, που προσήλθε κανονικά στη συνεδρίαση, αποχώρησε αιφνιδιαστικά, δίχως να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ