Τυφώνας Helene: Πέθαναν αγκαλιασμένοι – Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν δέντρο έπεσε στην κρεβατοκάμαρά του


Ο 78χρονος Τζέρι και η 74χρονη Μάρσια, ζευγάρι για περισσότερα από 50 χρόνια, έφυγαν αγκαλιασμένοι όταν ο τυφώνας Helene ξερίζωσε δέντρο από την αυλή του σπιτιού τους και το έριξε στην κρεβατοκάμαρά τους

Τραγικές ιστορίες αφήνει ο τυφώνας Helene που σφυροκόπησε τις ΗΠΑ.

Μία από αυτές του Τζέρι και της Μάρσια, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που έζησαν μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια και «έφυγαν» αγκαλιασμένοι.

ZEYGARI.jpg

Όπως περιγράφει ο 22χρονος εγγονός τους, Τζον Σάβατζ, πήγε να ελέγξει αν είναι καλά. Τους βρήκε ξαπλωμένους στο κρεβάτι τους, λίγο αργότερα ακούστηκε ένας ανατριχιαστικός θόρυβος.

Ο τυφώνας Helene ξερίζωσε δέντρο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού στο Beech Island της Νότιας Καρολίνας, και έπεσε στο σημείο όπου ήταν η κρεβατοκάμαρά τους.

Ο εγγονός τους, τους βρήκε αγκαλιά και πιστεύει όπως και η υπόλοιπη οικογένεια ότι ήταν σχέδιο του Θεού να τους πάρει μαζί, αντί να υποφέρει ο ένας χωρίς τον άλλο.

«Όταν τους τράβηξαν από εκεί, ο παππούς μου προφανώς άκουσε το δέντρο να χτυπάει από πριν και κύλησε για να προσπαθήσει να προστατεύσει τη γιαγιά μου», είπε ο 22χρνος.

Είναι μεταξύ των περισσότερων από 150 ανθρώπων που επιβεβαιώθηκαν νεκροί σε μια από τις πιο θανατηφόρες καταιγίδες στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Τζέρι Σάβατζ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και ξυλουργός, ενώ η σύζυγό του ως ταμίας, πριν συνταξιοδοτηθούν.

Ο Τζον και η Κάθριν πέρασαν πολλά χρόνια της παιδικής τους ηλικίας ζώντας σε ένα τρέιλερ πίσω από το σπίτι των παππούδων τους και ο Τζον και ο πατέρας του έμεναν με τον παππού και τη γιαγιά του τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και με μερικές από τις πρόσφατες καταιγίδες που έπληξαν την κοινότητά τους, δέντρα έπεσαν πιο ψηλά στην αυλή και «δεν είχαμε συμβεί κάτι τέτοιο» στο παρελθόν, είπε.

Για δεκαετίες, το σπίτι θα γέμιζε με οικογένεια για την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, συν το κυνήγι αυγών του Πάσχα στη μεγάλη αυλή.

Είχαν δύο παιδιά, 4 εγγόνια και 7 δισέγγονα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ