Τραγωδία με 34χρονη μητέρα: Βρέθηκε το πτώμα της σε δάσος 6 μήνες μετά την εξαφάνισή της


Πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τον θάνατο της 34χρονης

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας 34χρονης μητέρας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε δάσος, 6 μήνες μετά την εξαφάνισή της.

Την 1η Οκτωβρίου, οι αρχές εντόπισαν και αναγνώρισαν τα σκελετικά υπολείμματα της άτυχης γυναίκας, από το Μιζούρι σε ένα απομακρυσμένο δάσος έξι μήνες αφότου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Jefferson, η ταυτότητα της 34χρονης Emily Strite επιβεβαιώθηκε μέσω ιατρικών και οδοντιατρικών αρχείων, αφού ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στην Frissell Road βρήκε τα σκελετικά υπολείμματα της μητέρας τεσσάρων παιδιών στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις αρχές δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια θανάτου και η έρευνα για την εξαφάνιση και τον θάνατό της εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Η παιδική φίλη της αδικοχαμένης μητέρας τεσσάρων παιδιών σε δηλώσεις της ανέφερε: «Όλοι προσευχόμαστε τώρα απλά να λάβουμε τις απαντήσεις που περιμένουμε και οποιοσδήποτε της το έκανε αυτό, να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη».

«Κυριολεκτικά φώτιζε κάθε χώρο, με κάθε ευκαιρία».

Σύμφωνα με τις φίλες της η 34 Emily βρισκόταν σε μια καταχρηστική σχέση με τον πατέρα του μικρότερου από τα παιδιά της και τελευταία φορά εθεάθη να φεύγει από το σπίτι ενός φίλου με τα πόδια, στην περιοχή De Soto όπου διέμενε στις 12 Απριλίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η μητέρα της ανέφερε την εξαφάνισή της οκτώ ημέρες αργότερα. Η ίδια επίσης ανέφερε πως μίλησε με την κόρη της για τελευταία φορά το πρωί της 12ης Απριλίου, όταν η κόρη της την ενημέρωσε πως επρόκειτο να επισκεφτεί τα τρία της παιδιά στο Ιλινόις, όπου ζουν με τον πατέρα τους.

Ο άντρας της «ποτέ δεν μου είχε τηλεφωνήσει ή ρωτήσει οτιδήποτε για την Emily. Γι’ αυτό πανικοβλήθηκα όταν με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν το είχε ξανακάνει», δήλωσε η μητέρα της, λέγοντας επίσης πως «Ήταν το πιο χαρούμενο άτομο».

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις παράνομης πράξης ή εγκλήματος που να διαπράχθηκε είτε στην εξαφάνιση είτε στον θάνατο της Strite, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ύποπτοι για την υπόθεση, όπως ανέφερε το NBC.

«Δεν έπρεπε να συμβεί», είπε ο Bauman στο NBC. «Δεν της άξιζε να εξαφανιστεί, ειδικά με αυτόν τον τρόπο».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ