Δημήτρης Καιρίδης: «Ο κίνδυνος είναι μεγάλος για την Κύπρο που βρίσκεται απέναντι από τον Λίβανο»


Ο Δημήτρης Καιρίδης μίλησε για το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 και μίλησε για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αλλά και για το Μεταναστευτικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καιρίδης είπε αρχικά για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή:«Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν και θα απαντήσει αποφασιστικά. Όπως λένε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί ήρθε η ώρα να χτυπήσουν το Ιράν όχι μόνο στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του που είναι το αναμενόμενο πλήγμα αλλά και κάτι παραπάνω. Αν θα είναι οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, αν θα είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν μένει να το δούμε. Πάντως εμπεδώνεται η άποψη στην ισραηλινή κυβέρνηση και τον Νετανιάχου ότι η στιγμή είναι ή τώρα ή ποτέ».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το μεταναστευτικό και την ενδεχόμενη αύξηση των ροών στην Ευρώπη λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε: «Ο κίνδυνος είναι μεγάλος κυρίως για την Κύπρο που βρίσκεται απέναντι από τον Λίβανο. Έχουμε εργαλεία, πολιτική, υποδομές που δεν είχαμε το ’15, με αυτή την έννοια είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση αλλά υπάρχει εύλογη ανησυχία».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ