Αντώνης Σρόιτερ: «Αν προτιμάω να πάρω ένα Όσκαρ στη ζωή μου προτιμώ του καλύτερου πατέρα»


Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μίλησε για τις κόρες του, Νάντια (10 ετών) και Παυλίνα (8 ετών), αλλά και για τις ανησυχίες του ως γονέας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Ο έγκριτος δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, τα social media και την τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τα παιδιά, ειδικά όταν δεν υπάρχει έλεγχος.

Ο ίδιος τόνισε τη σημασία του να είναι ένας αυστηρός γονέας, θεωρώντας ότι η αδιαφορία μπορεί να έχει συνέπειες στο μέλλον. «Όσοι δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους το πληρώνουν αργότερα», σχολίασε χαρακτηριστικά. Επίσης, αναφέρθηκε στο Όσκαρ καλύτερου πατέρα που του είχαν δώσει πριν μερικά χρόνια, λέγοντας ότι αυτή η αναγνώριση είναι πιο σημαντική για εκείνον από οποιοδήποτε επαγγελματικό βραβείο.



Με χιούμορ, όταν ερωτήθηκε για το πότε θα ήταν σύμφωνος να δει την κόρη του να βρίσκει αγόρι, απάντησε: «Μετά τα 40», δείχνοντας την τυπική πατρική προστασία και αστειευόμενος για τα μελλοντικά «μέτρα» που θα πάρει για να προστατεύσει τις κόρες του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ