Μωραΐτης: Τρολάρει το βίντεο της υποψηφιότητας Φαραντούρη αλλά η τρολιά του… επιστρέφει


Μπαρούτι μυρίζει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη και ο παραμικρός σπινθήρας μπορεί να βάλει φωτιά στα εσωκομματικά του κόμματος. 

Μια λανθασμένη απόδοση των υπότιτλων από τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες παρουσίασε ο Νίκος Φαραντούρης την υποψηφιότητά του για την προεδρία, ήταν η αιτία να προκληθεί νέο επεισόδιο μεταξύ του νέου υποψήφιου προέδρου και του στιχουργού Νίκου Μωραϊτη.

Ο γνωστός στιχουργός αν και έχει αποκηρύξει τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ασχολείται με τα πεπραγμένα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας το βίντεο παρουσίασης της υποψηφιότητάς του Νίκου Φαραντούρη, ο Νίκος Μωραΐτης αποφάσισε (μόνος του) να ενεργοποιήσει τους υποτίτλους του βίντεο, οι οποίοι παραφράζουν πλήρως τα λεγόμενα του κ. Φαραντούρη, με τον στιχουργό να γελάει με τις δυσλειτουργίες που προκύπτουν.

«Παιδιά, δεν είναι τρολιά. Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ. Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες!», γράφει.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Φαραντούρης δημοσιοποίησε το βίντεο χωρίς υποτίτλους στους λογαριασμούς που διαθέτει σε όλες τις πλατφόρμες, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν ο Νίκος Μωραΐτης «πειράζει» τον ευρωβουλευτή ή τον εαυτό του.

facebook sharing button
whatsapp sharing button
twitter sharing button

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:Παιδιά, δεν είναι τρολιά.Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ.
Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες! ?

«Βριστούμε σύγχυμα» (στα σίγουρα, όπως πάμε).

«Πείθηκε γιατί έχουμε ανακατέψεις» (μέχρι αναγούλας).

«Κλα Porsche» (και κλο Ferrari).

Μία υποψιφειότητα πολά ιπποσχόμενη.

Η ανάρτηση του Νικόλα Φαραντούρη στο Χ:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ