Χριστίνα Αλούπη: Το βίντεο από το νοσοκομείο και το χιουμοριστικό σχόλιό της


Η Χριστίνα Αλούπη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω έντονου πόνου στη γαστρεντερική περιοχή, ο οποίος διαγνώστηκε ως οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αμέσως υποβλήθηκε σε σκωληκοειδεκτομή, μία επέμβαση που, όπως ανέφερε με χιούμορ, «ήρθε απρόσμενα».

Σε δύο βίντεο που ανέβασε από το νοσοκομειακό κρεβάτι, αστειεύτηκε για την κατάσταση, λέγοντας: «Καλό μήνα είπαμε; Λες και δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε, ας κάνουμε και ένα χειρουργείο σκωληκοειδίτιδας! Παιδική ασθένεια, είπαμε, μπέμπα είμαι!» Παρά την απρόσμενη εξέλιξη, η ίδια φάνηκε να διατηρεί το κέφι της και να ενημερώνει τους ακολούθους της ότι όλα πήγαν καλά και ήδη αισθάνεται καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Αλούπη είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ αυτή η περιπέτεια συνέβη κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, με την ίδια να τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ