Αγγελία “θρύλος” στην επαρχία από 46χρονη: “Ζητά 10 παρτενέρ για ρεβεγιόν… πρωτοχρονιάς”


Αγγελία “θρύλος” στην επαρχία από 46χρονη: Αυτό θα πει σωστή οργάνωση και έγκαιρη προετοιμασία, αυτό της το δίνω

Οργανώνεται πριν τελειώσει το καλοκαίρι για να κάνει τις επιλογές της σωστά!

Τι σκέφτηκε η γυναίκα και τους έκανε όλους να παραμιλάνε! Χαρά στο κουράγιο της όμως…

«Καυτό» ρεβεγιόν υπόσχεται αισθησιακή μοναχική νοικοκυρά.

Η γλεντζού με ανάρτησή της σε σελίδα αγγελιών, αναζητά δέκα παρτενέρ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και υπόσχεται να τους μείνει αξέχαστη η… έλευση του νέου έτους.

Η 46χρονη με ζουμερές αναλογίες, έχει καταφέρει να αναστατώσει την γνωστή ερωτική επαρχιακή πόλη με αγγελία που έκανε τις γειτονιές να αναστενάζουν.

Η αγγελία ανέβηκε και στα σόσιαλ μίντια όπου η ίδια ποζάρει μπροστά από το… στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο με hot αμφίεση ανεβάζοντας έτσι στα ύψη τη φαντασία όσων επιθυμούν να περάσουν μαζί της τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Οι υποψήφιοι παρτενέρ της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς περιμένουν πώς και πώς να επιλεγούν για την τελική φάση. Αυτό περιγράφουν και στα προσωπικά μηνύματα που της στέλνουν, προσπαθώντας να την «ξελογιάσουν» και να τους δώσει μια από τις δέκα θέσεις.

Αγγελία "θρύλος" στην επαρχία από 46χρονη: "Ζητά 10 παρτενέρ για ρεβεγιόν... πρωτοχρονιάς"
Αγγελία “θρύλος” στην επαρχία από 46χρονη: “Ζητά 10 παρτενέρ για ρεβεγιόν… πρωτοχρονιάς”

Η επιλογή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από την ίδια, με τα κριτήρια να είναι άκρως αυστηρά και απαιτητικά, αφού ξέρει ακριβώς τι ζητά για να κάνει πράξη το όνειρό της.

Σύμφωνα με την αγγελία, δεν την απασχολούν τόσο τα «απολλώνια» κορμιά με τα θεληματικά πιγούνια όσο ο χαρακτήρας των υποψηφίων.

Υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές

Όσο καλύτερα της φερθούν τόσο πιο ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν μαζί της.

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει τι θα περιλαμβάνει το μενού και αν οι δέκα επικρατέστεροι θα πρέπει να εμφανιστούν μπροστά της ντυμένοι… Αγιοβασίληδες.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ώστε τόσο εκείνη όσο και ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτι με τους δέκα να είναι έτοιμα τη μεγάλη ώρα.

Το «παιχνίδι» θα περιλαμβάνει άφθονη σαμπάνια, φράουλες και σαντιγί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα για κάθε χρήση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ