Oasis: Επεκτείνουν την περιοδεία τους στην Αμερική


Οι Oasis ανακοίνωσαν την επέκταση της περιοδείας τους στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό – Χωρίς “δυναμική τιμολόγηση” η προπώληση των εισιτηρίων

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τους Oasis να επεκτείνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία πέρα του Ατλαντικού. Έτσι, μετά τις εμφανίσεις στην Αγγλία, τη Σκωτία και την Ιρλανδία, το δημοφιλές συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ταξιδεύει για τον Καναδά, το Μεξικό και τις ΗΠΑ για πέντε εμφανίσεις στο Τορόντο (24/8), το Σικάγο (28/8), το Νιού Τζέρσι (31/8), το Λος Αντζελες (6/9) και την Πόλη του Μεξικού (12/9).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αυτή τη φορά το συγκρότημα αποφάσισε να μην αφήσει την εταιρεία πώλησης των εισιτηρίων να εφαρμόσει τη «δυναμική τιμολόγηση» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην προπώληση των εισιτηρίων στη Μεγάλη Βρετανία.

Τις συγκεκριμένες συναυλίες τους θα ανοίξουν οι Cage The Elephant, ενώ οι φήμες επιμένουν ότι οι Oasis θα επεκτείνουν ακόμα περισσότερο την περιοδεία τους στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Χιλή και την Αργεντινή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ