Μαρινέλλα: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση – Αισιοδοξία λόγω έλλειψης επιπλοκών


Η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του τρίτου τραγουδιού της συναυλίας, συγκλονίζοντας το κοινό. Οι παρευρισκόμενοι μουσικοί και ο προσωπικός της γιατρός, ο Ηλίας Πολιτάκης, έσπευσαν αμέσως να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η συναυλία διακόπηκε οριστικά. Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο με αιμορραγία​.

Η τρέχουσα κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με τα ιατρικά ανακοινωθέντα, η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η Μαρινέλλα δεν έχει διασωληνωθεί, γεγονός που θεωρείται θετικό, ενώ παρουσιάζει επαφή με το περιβάλλον και ανταπόκριση στη φαρμακευτική αγωγή​. Οι γιατροί της είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και παρακολουθούν στενά την κατάστασή της, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά για την πορεία της υγείας της, με τη συνεχιζόμενη παρακολούθηση στη ΜΕΘ.

Η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων της κόρης και της εγγονής της, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ενώ πλήθος φίλων και θαυμαστών στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Η Μαρινέλλα, αγαπημένη μορφή της ελληνικής μουσικής σκηνής για δεκαετίες, συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, και η υποστήριξη του κόσμου είναι έντονη και συγκινητική.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, το γεγονός ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στις θεραπείες προσφέρει ελπίδες για την ανάκαμψή της. Οι γιατροί τονίζουν ότι κάθε 24ωρο είναι κρίσιμο, αλλά η έλλειψη σοβαρών επιπλοκών μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντική. Η κοινότητα παραμένει σε αγωνία, αναμένοντας θετικές εξελίξεις από το ιατρικό προσωπικό που την παρακολουθεί.

Η σκέψη όλων βρίσκεται κοντά στη Μαρινέλλα, με την ευχή να ξεπεράσει γρήγορα αυτή τη σοβαρή περιπέτεια και να επιστρέψει δυνατή στην καθημερινότητά της.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ