Παύλος Πολάκης: H ομιλία του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά


Ο Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο των επαφών με στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, πραγματοποιεί αυτή την ώρα πολιτική ομιλία στα Χανιά

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας πραγματοποιεί ο υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.

Ο Χανιώτης πολιτικός, στο πλαίσιο των επαφών με στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, πραγματοποιεί αυτή την ώρα πολιτική ομιλία στα Χανιά στην μεγάλη αίθουσα, η οποία αποδείχτηκε μικρή, του Επιμελητηρίου Χανίων.

Στόχος, όπως δήλωσε προσερχόμενος στην εκδήλωση ο υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι στηρίζει μια μερίδα μεγαλοεπιχειρηματιων στους οποίους κατευθύνονται όπως είπε οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ υποστήριξε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους πόρους.

Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το ενεργειακό και την πράσινη ανάπτυξη λέγοντας ότι θα καταστρέψουν τη φυσιογνωμία, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή του νησιού.

Υπεραμυνθηκε δε των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι το κυβέρνησε με ένα σκληρό καθεστώς επιτήρησης.

Για την επιλογή του να θέσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι η μέχρι τώρα διαδρομή μου και η εμπειρία μου σε πολλές θέσεις, με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη γνώση για να μπορέσω να ηγηθω ενός σχέδιο που θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβερνώσα δύναμη.

Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους που αποδείχτηκαν πιο αδύναμοι από μένα. Και είπα να βγω μπροστά. Το μεγαλύτερο σκολειό που πέρασα ήταν ο Δήμος Σφακίων».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ