Αυτή είναι η πρώην playmate που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας


Η υπόθεση αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της

Συνελήφθη το Σάββατο σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η Playmate 2008 Συλβια Παπαδάκη, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Ο πρώην σύντροφος της, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων του εξωτερικού, είχε προγραμματισθεί να πάρει τα παιδιά και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Ωστόσο η πρώην εστεμμένη playmate μαζί με τα παιδιά είχαν εγκαταλείψει τη μόνιμη κατοικία τους και αναζητούνταν τις τελευταίες 10 ημέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι κατά το παρελθόν είχαν μεταξύ τους επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που τελικά τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών είχε κερδίσει ο πρώην σύζυγός της κάτι που δεν δέχθηκε η πρώην playmate με αποτέλεσμα να παραβιάσει την δικαστική απόφαση και να συλληφθεί.

Το πρώην μοντέλο κρατείται στη ΓΑΔΑ για την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφός της έπρεπε να πάρει τα παιδιά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ