Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στο Λαύριο: «Έχουν γίνει και αλλά περιστατικά – Ελέγξτε τα»


Tι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την αιματηρή συμπλοκή σε ΕΠΑΛ του Λαυρίου 

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς έγινε η συμπλοκή στο ΕΠΑΛ Λαυρίου με πρωταγωνιστές ανήλικους δράστες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, μαθητές συνεπλάκησαν στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από αιχμηρό αντικείμενο και οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε συνολικά 13 προσαγωγές.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του άγριου καβγά μίλησε στο Newsbomb.gr για τα όσα είδε.

«Ήρθα το πρωί στη δουλειά μου και είδα τα παιδιά, μαζεμένα σε μπουλούκι να τσακώνονται. Τότε τους είπα τι έγινε ρε παιδιά γιατί τσακώνεστε και εκείνα μου απάντησαν μη φοβόσαστε δεν κάνουμε τίποτα. Πάνε δύο παιδιά μπροστά από το αμάξι μου και μου το χτυπάγανε. Ρε παιδιά τους λέω βρείτε τα μεταξύ σας, δεν χρειάζεται να τσακώνεστε. Τότε πήγανε λίγο πιο κάτω, βγάζει ο ένας μαχαίρι, ο άλλος αλυσίδα και μαχαίρωσαν δύο παιδιά και σηκώθηκαν και έφυγαν. Μόλις είδαν την αστυνομία εξαφανίστηκαν», είπε αρχικά γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο.

Αναφορικά με τους τραυματισμούς των παιδιών η αυτόπτης μάρτυρας τόνισε: «Το παιδί το ένα ήταν τραυματισμένο στο χέρι και το άλλο έπιανε την πλάτη του και το βάλανε στο αμάξι».

Ακόμη, η ίδια ως μέτρο πρόληψης πρότεινε να γίνεται έλεγχος στα σακίδια των μαθητών προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο η δική τους, όσο και τον εκπαιδευτικών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ