Φρίκη στην Ινδία: Δολοφόνησαν 7χρονο παιδί σε… τελετή θυσίας – Πέντε συλλήψεις


Σοκαριστική υπόθεση ανθρωποθυσίας συγκλονίζει τη βόρεια Ινδία, όπου ένα 7χρονο αγόρι δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ιεροτελεστίας με στόχο την καλοτυχία ενός σχολείου. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην πόλη Χάθρας, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, κοντά στον περίφημο ναό του Ταζ Μαχάλ. Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τον διευθυντή του σχολείου, τον πατέρα του αγοριού και τρεις δασκάλους.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το θύμα στραγγαλίστηκε στο πλαίσιο τελετής που είχε ως στόχο να φέρει «επιτυχία και δόξα» στο σχολείο, το οποίο αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι είχε προηγηθεί μια αποτυχημένη προσπάθεια ανθρωποθυσίας στις 6 Σεπτεμβρίου, με άλλο παιδί, το οποίο κατάφερε να ξεφύγει.

Η εθνική υπηρεσία της Ινδίας έχει καταγράψει πάνω από 100 περιστατικά ανθρωποθυσίας από το 2014 έως το 2021, γεγονός που αναδεικνύει το φαινόμενο της δεισιδαιμονίας και του μαύρου μαγικού στις αγροτικές περιοχές της χώρας

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ζητήματα σχετικά με την προστασία των παιδιών και την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων δεισιδαιμονίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ