Η πρώτη φωτογραφία του UFO που κατέρριψαν οι Αμερικάνοι πάνω από τον Καναδά!


Η πρώτη εικόνα κάποιου από τα τρία ακόμη μη-αναγνωρισμένα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά

Οι αρχές του Καναδά επέτρεψαν σήμερα την δημοσιοποίηση της εικόνα ενός αγνώστού ταυτότητας αντικειμένου που καταρρίφθηκε πάνω από την χώρα, από ένα αμερικάνικο F-22 Raptor τον Φεβρουάριο του 2023.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα κάποιου από τα τρία ακόμη μη-αναγνωρισμένα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά εκείνο τον μήνα και γαι τα οποία ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά.

Παρόλα αυτά οι εικόνες προκαλούν νεες απορίες για τα γεγονότα κυρίως λόγω του ότι ενώ οι φωτογραφίες φαίνεται ότι είχαν αποχαρακτηρισθεί μέσα σε λίγες ημέρες, τελικώς δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα μέχρι τώρα.

f067d0746a0fefca98a603731c1f955e.jpg

Ήταν πρώτο το καναδικό κανάλι CTV News poy δημοσίευσε την συγκεκριμένη εικόνα, που είναι επίσης γνωστή ως Unidentified Aerial Phenomena (UAP) 23. UAP είναι ο όρος που οι αρχές του Καναδά, των ΗΠΑ αλλά και άλλων χωρών αυτή την στιγμή χρησιμοποιούν αντί του όρου UFO (Unidentified Flying Object) που χρησιμοποείτο στο παρελθόν.

Το UAP 23 καταρρίφθηκε πάνω από το Γιούκον στις 11 Φεβρουαρίου 2023. Αυτό συνέβη δύο ημέρες μετά την κατάρριψη ενός άλλου αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου, επίσης γνωστού ως UAP 20, στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ στα ανοικτά των βόρειων ακτών της Αλάσκας. Η κατάρριψη ενός τρίτου αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου καθώς περνούσε πάνω από τη λίμνη Χιούρον ακολούθησε στις 12 Φεβρουαρίου.

F22.jpg

Όλα αυτά ακολούθησαν τον εντοπισμό από τις αρχές των ΗΠΑ και του Καναδά ενός κινεζικού κατασκοπευτικού αερόστατου που περνούσε από τον εναέριο χώρο τους επί ημέρες, προτού αποφασίσουν να το καταστρέψουν καθώς πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας στις 4 Φεβρουαρίου.

Η πολύ χαμηλής ανάλυσης και κοκκώδης εικόνα που δόθηκε στην δημοσιότητα από το UAP 23 δείχνει ένα σχήμα που μοιάζει σε γενικές γραμμές με ντόνατ με ανοιχτό κέντρο, καθώς και μια προφανή εγκοπή ή κενό στην περιφέρειά του στη μία πλευρά. Είναι πιθανόν αυτό που φαίνεται να είναι απλά το φως που αντανακλάται μόνο από ορισμένα μέρη του αντικεμένου και αυτό τελικά είναι είναι ορατό να μην είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό του πλήρους σχήματος του.

Η ποιότητα της εικόνας, η οποία, όπως σημειώνει το CTV News, «φαίνεται να είναι φωτοτυπία εκτύπωσης email», καθιστά αδύνατο να διακρίνει κανείς καθοριστικές λεπτομέρειες. «Η εικόνα φαίνεται να έχει ληφθεί από ένα αεροσκάφος που βρίσκεται από κάτω του, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί», προσθέτει το ρεπορτάζ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ