Εξαφάνιση Μαντλίν: «Παραδέχθηκε ότι άρπαξε ένα κορίτσι» λέει συγκρατούμενος του κύριου υπόπτου


Ο Πασκάλ Μπρίκνερ φέρεται να περηφανεύτηκε σε πρώην συγκρατούμενό του για το πώς άρπαξε ένα νεαρό κορίτσι από ένα σπίτι στην Πορτογαλία, ενώ τον ρώτησε και εάν μπορεί να βρεθεί DNA από θαμμένα οστά

Με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ξεκίνησε σήμερα στην Γερμανία η δίκη του ήδη καταδικασμένου παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Του ανθρώπου που θεωρείται από τις αρχές ως ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν το 2007 και ο οποίος κατηγορείται για μια ακόμη σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων στην περιοχή Αλγκάρβ της Πορτογαλίας.

Κατά την διάρκεια της δίκης, ένας πρώην συγκρατούμενος του αποκάλυψε καταθέτοντας ότι ο Μπρίκνερ είχε παραδεχθεί ότι είχε «αρπάξει ένα κορίτσι» στην Πορτογαλία.

0_php_brueckner_harris_05.jpg

Ο Λορεντιού Κοντίν, είπε συγκεκριμένα στο δικαστήριο:«Μου είπε ότι στην Πορτογαλία είχε κλέψει. Βρισκόταν σε μια περιοχή όπου υπάρχουν ξενοδοχεία και ζουν πλούσιοι άνθρωποι. Είπε ότι υπήρχε κάπου με ένα ανοιχτό παράθυρο. Έψαχνε για χρήματα».
Και προσέθεσε: «Είπε ότι δεν βρήκε χρήματα, αλλά βρήκε ένα παιδί και πήρε το παιδί. Είπε ότι δύο ώρες αργότερα, υπήρχαν αστυνομικοί και σκυλιά παντού, οπότε στη συνέχεια έφυγε μακριά, έξω από την περιοχή».

Αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα, ο Κόντιν συνέχισε: «Απλά λέω αυτό που μου είπε. Μου είπε ότι ένα άτομο ήταν μαζί του, με το οποίο είχε τσακωθεί, υποτίθεται ότι ήταν η γυναίκα του. «Είπε ότι πήρε το παιδί στην Πορτογαλία με το αυτοκίνητό του, και την ώρα που η αστυνομία και τα σκυλιά ήταν στο σπίτι, έφυγε», αναφέρει η Mirror.

Ο Κόντιν προσέθεσε μια ακόμη μακάβρια λεπτομέρεια: «Με ρώτησε αν το DNA από ένα παιδί μπορεί να ληφθεί από τα οστά που έχουν θαφτεί».

Ο πρώην κρατούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μπρίκνερ ομολόγησε και άλλες άθλιες πράξεις, δηλώνοντας ότι «απήγαγε και βίασε νεαρά κορίτσια».

«Έγινε λόγος για ένα κορίτσι, δεν ξέρω αν αυτά που είπε ήταν αλήθεια ή όχι. Είπε ότι είχε ένα λεωφορείο και ότι την είχε πάρει μαζί του» κατέθεσε. Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Είπε ότι κράτησε κάποιες από αυτές, αλλά όχι άλλες, αλλά ποτέ δεν είπε ότι τις είχε σκοτώσει. Μιλάμε για κορίτσια, όχι για αγόρια. Όχι όλα μαζί, πάντα ένα κάθε φορά. Μου είπε για δύο. Είπε ότι είχε πάρει κάποια, έκανε σεξ μαζί της, αλλά δεν τη σκότωσε».

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο χρονών ήταν το θύμα, ο Κόντιν απάντησε: «Δεν θέλω να κάνω λάθος, αλλά ήταν πολύ μικρή. Εννοώ νεαρή. Κάθε φορά που ήμασταν μαζί μιλούσε γι’ αυτό γιατί ήταν πεπεισμένος ότι ήμουν παιδόφιλος».

Ο Μπρίκνερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε έφηβη κοπέλα στην κατοικία του στην Praia da Luz και για βιασμό ηλικιωμένης γυναίκας στο εξοχικό της διαμέρισμα. Κατηγορείται επίσης για σεξουαλικό αδίκημα κατά ανηλίκων επειδή φέρεται να εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα σε μια Γερμανίδα σε παραλία του Salema τον Απρίλιο του 2007.

Η τελευταία του κατηγορία αφορά ένα φερόμενο περιστατικό ασελγούς έκθεσης σε μια 11χρονη το 2017. Ο ίδιος αρνείται αυτές τις τελευταίες κατηγορίες, καθώς και οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση ΜακΚαν.

*Με πληροφορίες απο Daily Star


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ