Debate ΠΑΣΟΚ: Οι νικητές και οι χαμένοι – Τα σχόλια του Δημήτρη Μαύρου (MRB)


Ποιοι πέρασαν πάνω και ποιοι κάτω από τον πήχη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της MRB, Δημήτρη Μαύρου μετά το debate των υποψηφίων για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ

Το χθεσινό debate των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καθώς και τις επιδόσεις τους σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Ο κ. Ανδρουλάκης, επειδή ξεκίνησε με όχι μεγάλη εμπειρία το 2021 και άρχισε να βελτιώνεται, έφτασε χθες να περάσει πάνω από τον πήχη έστω και λίγο», είπε για τον νυν Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη ο κ. Μαύρος.

Για την Άννα Διαμαντοπούλου, ο κ. Μαύρος σχολίασε πως ήταν «πολύ καλά διαβασμένη», αλλά σε δυο σημεία, «όταν την ζόρισε ο κ. Παύλος Γερουλάνος έπαθε αυτό που συνήθως παθαίνουν οι άνθρωποι όταν εκτίθενται σε μια δύσκολη ερώτηση την οποία φοβούνται και τότε τους έρχεται στο μυαλό ένα σύνολο παραγράφων, όχι μόνο μία συγκεκριμένη, και βγαίνει λίγο περίεργα το πράγμα».

Όσον αφορά στον Χάρη Δούκα, ο δημοσκόπος σχολίασε πως επειδή ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων είχε καταγράψει μια πολύ καλή τοποθέτηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, την οποία βέβαια δεν είχε δει και πολύς κόσμος όπως έσπευσε να συμπληρώσει, «είχε δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και πέρασε φαλτσαριστά από κάτω», σχολίασε προσθέτοντας πως «μένει να καλύψει την διαφορά μέχρι την Κυριακή των εκλογών, μόνο που τώρα θα παίζει… εντός έδρας, αφού θα κάνει συνεντεύξεις, στις οποίες είναι μάλλον καλύτερος από τα debate».

Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν «συνεπής και προσεγμένος» και κατά τον κ. Μαύρο πέρασε «ένα χιλιοστό πιο πάνω από τον πήχη των προσδοκιών που είχε καλλιεργήσει».

Αναφορικά με τους δύο άλλους υποψήφιους, τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Μιχάλη Κατρίνη, ο κ. Μαύρος παρατήρησε πως ο λόγος τους είχε «μια πολιτική δροσιά».

Οι δυο τους «πέρασαν πολύ πάνω από τον πήχη των προσδοκιών», εκτιμά ο ισχυρός άνδρας της MRB, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Κατρίνης έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στη Βουλή και ξέρει να αντιμετωπίζει αιφνιδιαστικές καταστάσεις γι’ αυτό και έβγαζε μια «αυτοπεποίθηση». Αυτή είναι και η λέξη που τον χαρακτήρισε στο χθεσινό debate.

Κι αν για τον Κατρίνη η λέξη είναι αυτοπεποίθηση ποια είναι η λέξη για την κ. Γιαννακοπούλου; «Πάθος» ήταν η απάντηση του κ. Μαύρου, αφού έδειξε πως θέλει «να τα πει όλα με το όνομά τους ή τουλάχιστον εκείνα που πιστεύει εκείνη με το όνομα τους».

Πάντως όπως εξήγησε ο κ. Μαύρος το χθεσινό debate παρακολούθησαν 300.000 τηλεθεατές, ενώ συνολικά 600.000 στάθηκαν έστω και για λίγο κάνοντας ζάπινγκ στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ