Απίστευτο εύρημα: 30χρονος μπήκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι γεμάτο παιχνίδια


Η απίστευτη ιστορία που έκρυβε το σπίτι

Ένα συνηθισμένο εγκαταλελειμμένο σπίτι κρύβει ένα απίστευτο μυστικό ανάμεσα στους τοίχους του.

Όταν ο 30χρονος εξερευνητής Μπεν Στίβενς τόλμησε να μπει σε ένα εγκαταλελειμμένο μπανγκαλόου, το οποίο είχε μείνει ανέγγιχτο για δύο χρόνια μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη, έμεινε έκπληκτος από το εύρημα του. Ολόκληρο το σπίτι ήταν γεμάτο παιχνίδια, από κούκλες μέχρι βελούδινα λούτρινα, καλύπτοντας κάθε εκατοστό του χώρου.

Η συλλογή είχε γεμίσει ακόμη και απροσδόκητους χώρους όπως το μπάνιο και τη κουζίνα, δημιουργώντας ένα τοπίο που θύμιζε κατάστημα παιχνιδιών. Ο Μπεν, που μένει κοντά, ανακάλυψε την ιδιοκτησία γεμάτη παιχνίδια στους Χάρτες Google, αναφέρει το Cambridgeshire Live.

«Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι αρκετά απόκοσμη», είπε ο Μπεν, κάτοικος του Κέιμπριτζ. «Από έξω μοιάζει με ένα κανονικό σπίτι και μετά μπαίνεις μέσα».

«Κάθε δωμάτιο είναι γεμάτο με χιλιάδες παιχνίδια, από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι.”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος.

«Περπατούσες και πατούσες παιχνίδια που έβγαζαν μουσική. Ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό και αρκετά απόκοσμο.»

Ο Μπεν εκτιμά ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πάνω από 20.000 παιχνίδια στο σπίτι. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες του δείχνουν την τεράστια κλίμακα αυτού του περίεργου θησαυρού.

Μεταξύ της ποικιλίας παιχνιδιών που καταγράφονται στις εικόνες, ένα στιγμιότυπο δείχνει ένα βουνό από παιχνίδια με δύο αρκούδες που φέρουν τις καρδιές ‘I love you’ να κρυφοκοιτάζουν έξω.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ