Μαύρος για ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: «Όλοι είχαν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους»


Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB κλήθηκε να σχολιάσει πώς πήγαν οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο ντιμπέιτ

Για τον νικητή του ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, στο OPEN. Όπως εξήγησε ο κ. Μαύρος, οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ήταν αρκετά προετοιμασμένοι για να τονίσει: «Δεν μπορώ να πω πως κέρδισε κάποιος ξεκάθαρα».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Δημήτρη Μαύρου, ο Νίκος Ανδρουλάκης φάνηκε καλύτερος σε αυτό το debate. «Ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν τον είχα συνηθίσει να έχει το ταλέντο να κάνει ελιγμούς σε τέτοιους είδους debate. Εξελίσσεται και αυτό φάνηκε. Ο κ. Ανδρουλάκης νιώθει ενδεχομένως μια μικρή αγανάκτηση, ότι δεν αφήσαμε να πανηγυρίσουμε την ήττα της ΝΔ και επιτεθήκατε όλοι μαζί. Ναι κάποιες στιγμές πήγε να θυμώσει, μπορεί και να ήταν σχεδιασμένο».

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του Παύλου Γερουλάνου, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB ανέφερε ότι «έβγαλε αυτό του ευπατρίδη της πολιτικής. Αυτό που είναι πλεονέκτημα μπορεί και να είναι μειονέκτημα. Το κείμενό του όμως ήταν σωστό».

Στη συνέχεια σχολίασε τον Χάρη Δούκα λέγοντας πως «ήταν πιο καλός μαθητής ενώ τον έχουμε συνηθίσει πιο εκρηκτικό και αυτό ήταν αντίθετο με τις προσδοκίες του κόσμου».

«Καλός σε σχέση με τις προσδοκίες ήταν ο κ. Κατρίνης. Η Άννα Διαμαντοπούλου αισθανόταν σαν να έχει πάνω της ένα λεκέ. Έβγαινε μια αμηχανία. Η Νάντια Γιαννακοπούλου χθες ήταν γνήσια γιατί και το βράδυ των ευρωεκλογών ήταν από τις πρώτες που εξερράγη» πρόσθεσε.

«Όλοι είχαν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους και φρόντισαν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι να τους βγάλουν στην επιφάνεια. Αυτό έγινε προς το τέλος του debate όταν άρχισαν να μιλάνε για το ΠΑΣΟΚ, την 6η θεματική. Εκεί ανοίχτηκαν τα σεντούκια και τα όπλα, απλά δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούσαν κατά τη 1 το βράδυ, οπότε πιθανά να μην ακούστηκαν κάποια δύσκολα πράγματα» κατέληξε ο κ. Μαύρος για το ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ