Αναστενάζει η γειτονιά από Πατρινές που γλεντάνε αλλοδαπά παλικάρια


Αναστενάζει η γειτονιά: Άλλη διάσταση έχει πάρει το θέμα με τις φλογερές γυναίκες της Πάτρας. Σε περιπέτειες δίχως τέλος βρίσκονται γειτονιές που αναστενάζουν από τον παθιασμένο έρωτα

Ξέφρενα όργια, ατελείωτο σεξ και συζυγικές απιστίες συνθέτουν το «ροζ» σκηνικό στο οποίο η επαρχία αναδεικνύεται «πρωταγωνίστρια», με τους πιο… ερωτύλους να εμφανίζονται κυρίως σε Πελοπόννησο.

Όταν λείπει ο σύζυγος πετούν το ξεσκονόπανο και μετατρέπονται σε «ιέρειες» του σεξ, νεαροί εραστές που γίνονται… κασκαντέρ για να αποφύγουν απατημένους συζύγους, εξαγριωμένοι άνδρες που ”κουρεύουν γουλί” τις άπιστες γυναίκες τους και επιφανείς επιχειρηματίες που το «γλεντάνε» σε ομαδικά όργια με καλλίγραμμες αλλοδαπές είναι κάποια από τα πικάντικα περιστατικά που αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά την -κατά τα άλλα- φιλήσυχη επαρχία.

Στον καταυλισμό μεταναστών

Διψασμένες για σεξ φαίνεται πως είναι τέσσερις νεαρές γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες μπαινοβγαίνουν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών και επιδίδονται μαζί τους σε όργια.

Αναστενάζει η γειτονιά από Πατρινές που γλεντάνε αλλοδαπά παλικάρια

Φανερά αγανακτισμένος, κάτοικος της οδού όπου βρίσκεται ο καταυλισμός, κατήγγειλε το περιστατικό ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας.

Σάλος: Η θειά νοίκιαζε γκαρσονιέρες για να παίρνει μάτι τα φοιτητοζεύγαρα

Οι κυρίες αυτές επιδίδονται ακόμη και σε υπαίθριο σεξ με τους λαθρομετανάστες, ενώ οι φωνές τους ακούγονται τόσο έντονα που κλείνουμε τα παιδιά μας στο σπίτι».

Σχεδόν κάθε βράδυ, οι καλλίγραμμες κοπέλες επισκέπτονται τον καταυλισμό και μπαίνουν μέσα σε μία συγκεκριμένη παράγκα, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- έχει μετατραπεί σε οίκο ανοχής.

Τέσσερις νεαροί αλλοδαποί τις περιμένουν πάντα στην είσοδο. Μόλις οι γυναίκες φτάσουν, τις παίρνουν αμέσως στην αγκαλιά τους και αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων αλλά και των συμπατριωτών τους.

Μάλιστα, αρκετές φορές δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους έξω από την παράγκα και να επιδίδονται σε πε@θηλασμό!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ