Επιστρέφει δυναμικά η Κέιτ Μίντλετον: Δεύτερη συνάντηση στο κάστρο του Ουίνδσορ μέσα σε μία εβδομάδα


Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε άλλη μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 24 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά για μια εκδήλωση που παρακολουθεί κάθε χρόνο

Η Κέιτ Μίντλετον είχε μια ακόμη συνάντηση με αξιωματούχους του παλατιού καθώς συνεχίζει τη σταδιακή επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα, μετά την περιπέτεια της υγείας της. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η Εγκύκλιος του Δικαστηρίου από τις 24 Σεπτεμβρίου αναφέρει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα στο Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ».

Η Εγκύκλιος του Δικαστηρίου είναι είναι το επίσημο αρχείο που απαριθμεί τις δεσμεύσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να συγκάλεσε τη συνάντηση για να οργανώσει την ετήσια συναυλία για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που πραγματοποιείται συνήθως στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτή η συνάντηση είναι η δεύτερη φορά που η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει δημόσια στα κοινά από τότε που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στις 9 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την εποχή, άφησε να εννοηθεί ότι θα διοργανώσει την παραδοσιακή εορταστική συναυλία και τώρα φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια προχωρούν.

Η συνάντηση της 24ης Σεπτεμβρίου ακολουθεί μια άλλη συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν μίλησε με μέλη του Κέντρου της για τα Πρώτα Χρόνια των Παιδιών και το προσωπικό του παλατιού. Το έργο εξετάζει «πώς οι εμπειρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία είναι συχνά η βασική αιτία των πιο δύσκολων κοινωνικών προκλήσεων της εποχής, όπως ο εθισμός, η κατάρρευση της οικογένειας, η κακή ψυχική υγεία, η αυτοκτονία και η έλλειψη στέγης», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας.

Η μελλοντική βασίλισσα έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις το 2024, την πρώτη στο Trooping the Color στα μέσα Ιουνίου και στη συνέχεια στο Γουίμπλεντον στις 14 Ιουλίου. Προς το παρόν, η μόνη εκδήλωση που αναμένεται να παρευρεθεί «δυνητικά» η Κέιτ είναι η λειτουργία της Κυριακής της Μνήμης για την υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας, των βετεράνων και των οικογενειών τους στις 10 Νοεμβρίου, με τη συναυλία να πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα.

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια —αν και όχι με επίσημη ιδιότητα— στις 22 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, να πηγαίνει προς την εκκλησία στο Crathie Kirk κοντά στο Κάστρο Μπαλμόραλ. Η Κέιτ χαμογέλασε από τη θέση του συνοδηγού, δίπλα στον Ουίλιαμ που οδηγούσε. Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε δημόσια μετά το συγκινητικό βίντεο της 9ης Σεπτεμβρίου.

Το τρίλεπτο κλιπ που ανακοίνωνε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της γυρίστηκε στο εξοχικό της οικογένειάς της, το Anmer Hall. Η Κέιτ, ο Ουίλιαμ και τα παιδιά τους ο Πρίγκιπας Τζορτζ, 11 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 6 ετών, εμφανίστηκαν στο βίντεο.

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση νιώθω που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», είπε. «Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και σε άγνωστους δρόμους»

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για όσους βρίσκονται πιο κοντά σου», είπε η Κέιτ. «Με ταπεινοφροσύνη, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σου τρωτά σημεία με έναν τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, σου προσφέρει μια νέα οπτική για τα πάντα».

Η πριγκίπισσα είπε ότι ανυπομονούσε να αναλάβει μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις «τους επόμενους μήνες όταν μπορέσει», ενώ θα παραμείνει επικεντρωμένη στην υγεία της. «Πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι και είναι πολύ επικεντρωμένη στην ευημερία της. Σίγουρα θα κάνει λιγότερα», είπε πρόσφατα στο PEOPLE πηγή από τον κύκλο της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ