Ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: Κόντρα Γιαννακοπούλου – Ανδρουλάκη – «Δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα»


Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψήφιων προέδρων στο ντιμπέιτ

Πυρά αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ των έξι υποψηφίων προέδρου του ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την αποστροφή του προέδρου του κόμματος περί «υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ».

«Πρέπει απ’ ότι φαίνεται να υπερασπιστώ το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του ζητήματα μετανάστευσης, τα έχει και μάλιστα τα είχε πολύ πριν τα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση με την άδεια εργασίας. Καθυστερημένα, την οποία ψηφίσαμε. Ήταν στο πρόγραμμά μας πριν τις εκλογές. Δεύτερον, εγώ προσωπικά πήρα πρωτοβουλία ως ευρωβουλευτής και τότε επί της Πρόεδρου μας Φώφης Γεννηματά για τα θέματα της αναθεώρησης του Δουβλίνου που λέγαμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνει μέσα ο κανόνας της πρώτης χώρας -όπου μπαίνει μέσα ο μετανάστης αιτών άσυλο και πρέπει αν φύγει να γυρίσει πίσω» ανέφερε ο Νίκος Ανδουλάκης κατά την τοποθέτησή του στην 2η θεματική ενότητα.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με ένα σχόλιο γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπε ο κ. Ανδρουλάκης πιο πριν για την ανάγκη να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ, να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε ποιους, τους υποψήφιους προέδρους του; Θεωρείτε ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι εδώ πέρα, στελέχη με τεράστια εμπειρία δεν υπερασπιζόμαστε το ΠΑΣΟΚ; Γιατί εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Εκτός αν έχετε αυτοανακηρυχθεί από μόνος σας για κάποιο λόγο ότι είστε ο υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι άλλοι με την πορεία μας, με τους αγώνες μας δεν είμαστε. Αν είναι έτσι, βγείτε και πείτε το ευθέως ενώπιον όλων των πολιτών που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, γιατί νομίζω ότι δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα, όπως όλο αυτό το χρονικό διάστημα βάζετε», ανέφερε στην συνέχεια η Νάντια Γιαννακοπούλου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ