Συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας ο γιoς του επίδοξου δολοφόνου του Ντόναλντ Τραμπ


Ενώ έψαχναν στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας έπεσαν σε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο γιος του Ράιαν Ράουθ, του ανθρώπου που συνελήφθη για τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ,συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά την διάρκεια της έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας στην οποία ενεπλάκη ο πατέρας του, ανακάλυψαν “εκατοντάδες” αρχεία με παιδική πορνογραφία κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του Όραν Ρούθ στην κομητεία Γκίλφορντ της Βόρειας Καρολίνας το Σάββατο”.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι το υλικό βρέθηκε σε μια συσκευή Samsung Galaxy Note που βρισκόταν μέσα στο κυρίως υπνοδωμάτιο του Οράν Ρουθ στην κατοικία, καθώς και σε μια άλλη συσκευή Galaxy Note που είχε στην κατοχή του ο Ρουθ.

“Η εξέταση της κάρτας SD που βρισκόταν στη συσκευή-1 αποκάλυψε ότι περιείχε εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας”, έγραψαν οι εισαγγελείς στην ποινική δίωξη. “Τα αρχεία αυτά περιλαμβάνουν βίντεο από μια γνωστή σειρά παιδικής πορνογραφίας που δημιουργήθηκε εκτός της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας”.

Ο Όραν Ρούθ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας αργότερα την Τρίτη, όπου οι εισαγγελείς αναμένεται να ζητήσουν τη συνέχιση της κράτησής του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ