Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του – Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος


Μια σοκαριστική εμπειρία βίωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης, όταν ξέσπασε φωτιά στη μεζονέτα του, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στον πάνω όροφο. Ο ίδιος αποκάλυψε το περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Το Πρωινό», εξηγώντας πως η φωτιά ξεκίνησε από μια έκρηξη στον ηλεκτρικό πίνακα της κατοικίας του, με αποτέλεσμα να εξαπλωθούν φλόγες και πυκνοί καπνοί σε όλο το σπίτι.

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση αντίδρασή της, αναφέροντας ότι έφτασαν μέσα σε μόλις 8 λεπτά από την κλήση του. Παρότι ο πάνω όροφος της μεζονέτας του υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την ανακούφισή του που δεν υπήρξαν τραυματισμοί, τονίζοντας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι καλά στην υγεία τους.



Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, προκειμένου να αποτρέψει την παραπληροφόρηση και τυχόν υπερβολές από τα μέσα ενημέρωσης. Η φωτιά, όπως ανέφερε, είχε γεμίσει το σπίτι με μαύρους καπνούς και η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο η γρήγορη επέμβαση των αρμόδιων αρχών απέτρεψε την εξάπλωσή της​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ