Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στις κεντρικές αρτηρίες


Κίνηση στους δρόμους: Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα το πρωί στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλα μποτιλιαρίσματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Στη λεωφόρο Κηφισού, η άνοδος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, προκαλώντας καθυστερήσεις που αγγίζουν τα 20 λεπτά σε ορισμένα σημεία. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στη λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στην κάθοδο από το Μαρούσι προς το κέντρο​.

Στη λεωφόρο Συγγρού, το μποτιλιάρισμα είναι έντονο στην άνοδο, ενώ στη λεωφόρο Ποσειδώνος οι ταχύτητες είναι χαμηλές, ειδικά στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Αλίμου έως την Καραϊσκάκη.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, όπου οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 15-20 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, καθώς και καθυστερήσεις 10-15 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα​.

Οι καθυστερήσεις αναμένεται να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, και οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή ή να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ