Αμήχανη στιγμή για τον Πρίγκιπα Χάρι: Τον μπέρδεψαν με τον… Πρίγκιπα Ουίλιαμ


Η άβολη στιγμή, δεν τελείωσε εκεί για τον πρίγκιπα Χάρι

Μια αμήχανη στιγμή συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του Richard Marx στην οποία παρευρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι, με τον πρώτο να μην τον αναγνωρίζει!

Πιο συγκεκριμένα, στο event που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Richard Marx τραγουδούσε για το κοινό και ο Πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στα παρασκήνια περιμένοντας να τον συγχαρεί. Όταν όμως ο τραγουδιστής βγήκε από τη σκηνή, φάνηκε να μην αναγνωρίζει τον πρίγκιπα αμέσως.

Η στιγμή καταγράφηκε από τη σύζυγο του Marx, Daisy Fuentes, η οποία δεν έχασε χρόνο και μοιράστηκε το βίντεο με τους 324.000 ακολούθους της στα social media. Στο βίντεο, ακούγεται ένα μέλος του προσωπικού να προσπαθεί να ειδοποιήσει τον τραγουδιστή λέγοντας, «Ρίτσαρντ, ο Πρίγκιπας Χάρι», ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι λέει φιλικά στον Marx: «Έι! Μπράβο σου».

Όμως, η άβολη στιγμή δεν τελείωσε εκεί. Όταν η Daisy Fuentes ανέβασε την φωτογραφία από τη συνομιλία του συζύγου της με τον πρίγκιπα στο Instagram, έκανε λάθος στο tag και αντί για τον Χάρι, τάγκαρε το λογαριασμό του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, δηλαδή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον!

Η Daisy, σύμφωνα με την Daily Mail, κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωσε γρήγορα, αυτή τη φορά κάνοντας tag έναν λογαριασμό θαυμαστών του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει 410.000 followers. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στο παραθαλάσσιο κτήμα του Κέβιν Κόστνερ συγκέντρωσε ένα λαμπερό καστ διάσημων όπως οι Ρόμπ Λόου, Κάμερον Ντίαζ, Ζόε Σαλντάνα, Τζεφ Μπρίτζες και Pink.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ