Απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ: «Θα τον σκοτώσω» – Το σημείωμα του κατηγορούμενου


Το σημείωμα βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το υπουργείο Δικαιοσύνης

Μήνες νωρίτερα είχε γράψει σε σημείωμα ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, πως σκόπευε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια είδηση που γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος καθώς η υπόθεση προχωρά. Το σημείωμα, με παραλήπτη «Αγαπητέ Κόσμε», είχε τοποθετηθεί σε ένα κουτί στο σπίτι ενός αγνώστου προσώπου που επικοινώνησε με τις Αρχές μετά τη σύλληψη του Ράιαν Γουέσλι Ρούθ την περασμένη Κυριακή.

Το κουτί, το οποίο περιείχε επίσης πυρομαχικά, έναν μεταλλικό σωλήνα και άλλα αντικείμενα, δεν ανοίχτηκε από το πρόσωπο αυτό παρά μόνο μετά τη σύλληψη του Ρουθ. Το πρόσωπο που παρέλαβε το κουτί και επικοινώνησε με τις αρχές επιβολής του νόμου δεν αναγνωρίστηκε στο υπόμνημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κράτηση τη Δευτέρα.

Τι έγραφε στο σημείωμα

Ο άνδρας σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, στο σημείωμα έγραφε:

«Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά απέτυχα. Έβαλα τα δυνατά μου και έδωσα όλο το κουράγιο που μπορούσα να συγκεντρώσω. Είναι στο χέρι σας τώρα να ολοκληρώσετε τη δουλειά- και θα προσφέρω 150.000 δολάρια σε όποιον μπορέσει να ολοκληρώσει τη δουλειά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ