Η μεταμόρφωση της πριγκίπισσας Αμαλίας – Απο ασχημόπαπο … κύκνος


Η μελλοντική βασίλισσα της Ευρώπης, 20 ετών, πέρασε πρόσφατα πάνω από ένα χρόνο ζώντας στην Ισπανία  μετά από απειλές για την ασφάλειά της

Η πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδία χρειάστηκε να κρυφτεί για κάποιο διάστημα στην Ισπανία όπου κατέφυγε μετά τις απειλές για απαγωγή της.

Τώρα η νεαρή γαλαζοαίματη επέστρεψε στο Άμστερνταμ όπου και θα συνεχίζει τις σπουδές της, και αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό με τη μεταμόρφωσή της.

Η μελλοντική βασίλισσα της Ευρώπης, 20 ετών, πέρασε πρόσφατα πάνω από ένα χρόνο ζώντας στην Ισπανία ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων φόβων για την ασφάλειά της, αλλά έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις στη Χάγη αυτή την εβδομάδα. Στο παρελθόν έχει γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής για τα κιλά της, ωστόσο η πρόσφατη εμφάνισή της ήταν αποστομωτική.

Η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Willem-Alexander και της βασίλισσας Maxima ήταν εντυπωσιακή με ένα φόρεμα σε ναυτικό μπλε σ’ ένα γκαλά στο Noordeinde Palace.

amalia2.jpg

Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν η πρώτη εμφάνισή της στα εγκαίνεια του ολλανδικού κοινοβουλίου με ένα πράσινο φόρεμα, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη φυγή της στην Ισπανία.

amalia1.jpg

Τον Οκτώβριο του 2022, η νεαρή πριγκίπισσα ξεκίνησε τις σπουδές της σε Πολιτική, Ψυχολογία, Νομική και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.

Ωστόσο, η υψηλού προφίλ φοιτήτρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αρχικές συνθήκες διαβίωσής της αφού απειλήθηκε με απαγωγή από ολλανδικές συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος. Τελικά μετανάστευσε στη Μαδρίτη όπου και έμεινε έναν χρόνο συνεχίζοντας τις σπουδές της.

Η Αμαλία, η πρώτη στη σειρά για τον θρόνο, λέγεται ότι μιλάει άπταιστα ισπανικά χάρη στη μητέρα της, η οποία είναι Αργεντινή στην καταγωγή.

Η NOS αυτή την εβδομάδα είπε ότι η απειλή για την Αμαλία δεν είχε εξαφανιστεί εντελώς, αλλά μπόρεσε να επιστρέψει από τη Μαδρίτη για να ζήσει και να σπουδάσει ξανά στην Ολλανδία λόγω απροσδιόριστων «μέτρων».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ