«Καμπανάκι» από την Κουμουνδούρου στον Πέτρο Παππά – «Ο λόγος περί προγραφών δεν γίνεται αποδεκτός»


Σκληρή απάντηση προς τον φανατικό οπαδό του Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρο Παππά, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης του, προειδοποιώντας τον βουλευτή του κόμματος ότι «ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών (…) δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός».

Νωρίτερα, μιλώντας στον Σκάι, ο Πέτρος Παππάς -που έχει φέρει σε δύσκολη θέση το κόμμα του, ουκ ολίγες φορές με τις σκληρές δεξιές και νεοφιλελεύθερες απόψεις του- σημείωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη, δεν μπορούν «να συνυπάρξουν».

Επίσης, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζήτησε να αποχωρήσουν από το κόμμα όσοι δεν αποδέχονται το «μεγαλείο» του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέροντας πως «όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη, δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα».

Από την πλευρά της, η Κουμουνδούρου, αντέδρασε έντονα στον διχαστικό λόγο του βουλευτή -που τάσσεται υπέρ των ιδιωτικών κολλεγίων και υπέρ του κλεισίματος νοσοκομείων-, τονίζοντας πως «Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ως εκ τούτου ο λόγος αυτός δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πλούτο των ιδεών και των απόψεών τους, και στις δημόσιες παρεμβάσεις τους, οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί και αγωνίζεται να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συνεργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Αυτή είναι η συλλογική μας απόφαση, αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι και όλες».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ