Καναδάς: Χαμός στο διαδίκτυο με τα viral μωβ μήλα


Τα μωβ μήλα που έχουν γίνει viral 

Viral έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μωβ μήλα τα οποία «φυτρώνουν» στο Σασκάτσουαν του Καναδά.

Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε το θέαμα δεν είναι αληθινό και φυσικά πρόκειται για προϊόν δημιουργίας της τεχνητής νοημοσύνης.

«Φαίνεται όντως εντυπωσιακό. Θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι αληθινό», δήλωσε η Rachelle Hofmeister, κηπουρός στην Dutch Growers.

Σύμφωνα με την New York Post η αρχή του trend έγινε έπειτα από ανάρτηση στο Instagram από τον χρήστη Unnaturalist AI και απεικονίζει πολλά μωβ μήλα τα οποία αστράφτουν πάνω σε έναν πάγκο κοπής.

Ο χρήστης έβαλε ως τοποθεσία στην ανάρτηση του το Knott’s Berry Farm – ένα θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια, ωστόσο περιγράφει τα μωβ μήλα ως προερχόμενα από την καναδική επαρχία του Σασκάτσουαν, όπου ευδοκιμούν στο ψυχρό κλίμα, ενώ έχουν γεύση «κανέλας και μπανάνας».

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σύγχυση στους αναγνώστες οι οποίοι ξεκίνησαν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα μώβ μήλα. «Έχουμε πολλά μήλα εδώ στο Σασκάτσουαν, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι μωβ», δήλωσε η Hoffmeister. «Όλα έχουν λευκή σάρκα και κόκκινη φλούδα».

The purple apple tree.
The alleged applesauce.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ