Τρικούβερτος καβγάς ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Απόστολο Γκλέτσο


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2024, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος, που φιλοξενήθηκε για να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε ανοιχτά την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, για ομοφοβία. Η συζήτηση ξέφυγε από τον αρχικό της στόχο και εξελίχθηκε σε έναν έντονο καβγά on-air.

Η ένταση προκλήθηκε όταν η συζήτηση οδηγήθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Ο Γκλέτσος αντέδρασε έντονα, χαρακτηρίζοντας την Καινούργιου «ομοφοβική» και υποστηρίζοντας ότι εκείνη προσπαθεί να προκαλέσει εντυπώσεις και να αυξήσει την τηλεθέαση μέσα από το συγκεκριμένο θέμα. «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ την αποκάλεσε ειρωνικά «ομοφοβικούλα» και πρόσθεσε πως η εκπομπή της προβάλλει τέτοια θέματα για να τραβήξει τηλεοπτικό κοινό​.



Η παρουσιάστρια αιφνιδιάστηκε από τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι τη γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια και πως τα σχόλια αυτά τη θίγουν προσωπικά. Αμέσως μετά το περιστατικό, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Έχω πάθει σοκ! Ο κύριος Γκλέτσος κατηγορεί άλλους για συμπεριφορές που ο ίδιος επιδεικνύει αυτή τη στιγμή»​.

Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος έκλεισε την τηλεφωνική επικοινωνία με έντονο τρόπο, αφήνοντας τη συζήτηση σε εκρηκτική κατάσταση.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ