Survivor: Ελεύθερη η παίκτρια που κατηγορείται για λιποταξία


Η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η παίκτρια του Survivor που επέστρεψε άρον – άρον στην Ελλάδα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα του στρατοδικείου κατηγορούμενη για λιποταξία αφέθηκε ελεύθερη.

Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο αφού ενημερώθηκε από την οικογένειά της ότι κατηγορείται για δύο αδικήματα.

Πρώτον, ότι δεν ενημέρωσε την υπηρεσία της για τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι και δεύτερον για λιποταξία εκτός Ελλάδας.

Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη.

Για το συμβάν, η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η κυρία Κουτούζογλου, έχει υπηρετήσει με ζήλο και αφοσίωση την πατρίδα συμμετέχοντας σε απαιτητικές στρατιωτικές εκπαιδεύσεις και αποκομίζοντας σειρά διεθνών διακρίσεων. Η πολυετής προσφορά της στην υπηρεσία και η αδιάκοπή αφοσίωση στους ανωτέρους και στους συναδέλφους της αποτελούν μαρτυρία της ακεραιότητας και του ήθους της. (…) Αυτήν την στιγμή, καλούμαστε όλοι να σταθούμε με κατανόηση απέναντι σε μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα της στις ένοπλες δυνάμεις και η οποία με αίσθημα βαθύτατου σεβασμού προς τους θεσμούς και την ιεραρχία των ΕΔ επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ