Συγκινητική εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά στη σκηνή για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε με 600.000 ευρώ χρέος και ένα μωρό στην αγκαλιά»


Η Έλενα Τσαβαλιά άνοιξε την καρδιά της στη σκηνή του Δελφιναρίου κατά τη διάρκεια της επετειακής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή για τα 20 χρόνια πορείας στο συγκεκριμένο θέατρο. Η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μαζί στις αρχές της συνεργασίας και του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, όταν έμειναν με 600.000 ευρώ χρέος και ένα νεογέννητο παιδί, χωρίς υποστήριξη από πρώην συνεργάτες. «Μείναμε μόνοι μας, εσύ κι εγώ με ένα μωρό στην αγκαλιά και με το όνειρο να φαίνεται σαν αυτοκτονία. Κι εγώ σου είπα “πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί”», είπε, αναφερόμενη στη στήριξή της προς τον σύζυγό της. Η Τσαβαλιά πρόσθεσε πως έγινε «ο βράχος» του, «ο άγγελός» του και ότι είναι πάντα δίπλα του σε κάθε βήμα.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στη βιομηχανία του θεάτρου. Περιέγραψε με έντονα λόγια τις «αρπακτικές» συμπεριφορές ανθρώπων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον Σεφερλή, καθώς και τα «κοριτσάκια» που προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν ρόλους με αμφισβητούμενες μεθόδους. Ωστόσο, αναγνώρισε και τους συνεργάτες που εργάστηκαν με αφοσίωση και ήθος στο πλευρό τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Stamati (@sasastamata)

Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά ήρθε ως ένα βαθύ προσωπικό μήνυμα υποστήριξης προς τον σύζυγό της, ο οποίος έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις και κριτική τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα λόγω της σάτιρας που έκανε για τον φετινό νικητή της Eurovision. Το ζευγάρι έχει διατηρήσει ενωμένο το οικογενειακό και επαγγελματικό τους μέτωπο, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία μαζί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ