Μπρους Γουίλις: Η σπάνια εμφάνισή του μετά τη διάγνωση με αφασία και άνοια


Ο Μπρους Γουίλις έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει τη μάχη του με την αφασία και την άνοια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε κουρασμένος κατά τη διάρκεια σπάνιας εξόδου στο Μπρέντγουντ, εν μέσω μάχης με την αφασία και την άνοια. Το αστέρι του Pulp Fiction, 69 ετών, εθεάθη στη θέση του συνοδηγού ενός οχήματος στην πολυτελή γειτονιά του Λος Άντζελες.

Ντυμένος με ένα γαλάζιο σακάκι πάνω από ένα ριγέ πουκάμισο με γιακά, φαινόταν ελαφρώς κουρασμένος καθώς κοίταζε έξω από το παράθυρο. Η εμφάνισή του σημειώθηκε λίγες εβδομάδες αφότου η κόρη του, Ράμερ, μοιράστηκε μια θετική ενημέρωση για την υγεία του, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής τα πάει «θαυμάσια».

Ο ηθοποιός της «Έκτης Αίσθησης» και του «Πολυ Σκληρός για να Πεθάνει» έχει πέντε κόρες: τις Μέιμπελ Ρέρι 12 ετών και Έβελιν 10 ετών, με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις 46 ετών και Ράμερ 36 ετών, Σκάουτ 33 ετών και Ταλούλα 30 ετών με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ. Στην ανάρτηση του Αυγούστου, η Ράμερ κοινοποίησε μία φωτογραφία της να κρατά το χέρι του πατέρα της απαντώντας σε μια ερώτηση για το πώς είναι ο ηθοποιός εν μέσω προβλημάτων υγείας. Η Ράμερ είπε, «Είναι υπέροχα. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ.»

Η Ντέμι Μουρ προηγουμένως είχε πει οτι η υγεία του ειναι σταθερή. Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «The Substance» εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Drew Barrymore Show. Μιλώντας για τον ηθοποιό με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1987 έως το 2000, η ​​Moυρ δήλωσε: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε μια σταθερή θέση»

bruce.jpg

Τον Μάιο, η Ράμερ είχε πει στην εκπομπή Today ότι ο πατέρας της τα πήγαινε «καλά» και ότι δένεται με την ενός έτους κόρη της Λουέτα, την οποία απέκτησε με τον πρώην της Ντέρεκ Ρίτσανρτ Τόμας «Η Λου μόλις άρχισε να περπατάει λίγο, και πάει κοντά του, και είναι τόσο γλυκό. Είναι τόσο ωραίο γιατί αισθάνομαι ότι ο μπαμπάς μου είναι μπαμπάς κοριτσιών (…) Είναι τόσο γλυκός μαζί της».

Είπε επίσης οτι η ίδια και οι συγγενείς της έχουν μιλήσει για το θέμα της υγείας του με την ελπίδα να μεταδώσουν την ευαισθητοποίηση σε άλλους σε παρόμοια περίσταση. «Η ευαλωτότητα και η διαφάνειά μας ως οικογένεια για το τι περνάει είναι σημαντική γιατί μπορεί να έχει αντίκτυπο σε μια άλλη οικογένεια που παλεύει με κάτι τέτοιο ή να προσελκύσει περισσότερη προσοχή στην ασθένεια με την ελπίδα να βρεθεί μια θεραπεία ή οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε άλλο. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό».

Τον Μάιο, η Dailymail.com ανέφερε ότι ο ηθοποιός πάλευε με την ανίατη ασθένεια από την άνοιξη του 2022. Η Μετωποκροταφική άνοια (FTD) είναι διαφορετική από τον πιο γνωστό τύπο άνοιας, τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Αλλά σε αντίθεση με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, η μνήμη δεν είναι η πρώτη που φεύγει. Η αφασία – δυσκολία στην ομιλία και τη μεταφορά των σκέψεων με λέξεις – είναι το πρώτο σύμπτωμα για τους περισσότερους. Ο Γουίλις παλεύει με αυτήν εδώ και δύο χρόνια.

1727071563012-942665772-bruce.jpg

Το FTD παραμορφώνει επίσης την προσωπικότητα των ανθρώπων, καθώς επηρεάζει την περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση της διάθεσης, προκαλώντας ξαφνικά βίαια ξεσπάσματα, έλλειψη αυτογνωσίας και άγχος. Τα άτομα με FTD συνήθως φεύγουν από τη ζωή μέσα σε περίπου οκτώ έως 10 χρόνια από τη διάγνωση. Περίπου το 80%των ασθενών με FTD που παρουσιάζουν αλλαγές συμπεριφοράς καταλήγουν μέχρι το όγδοο έτος της διάγνωσής τους. Η κόρη του Μπρους , Ταλούλα, είπε τον Νοέμβριο του 2023 στο Drew Barrymore Show, «Βλέπω αγάπη όταν είμαι μαζί του, και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει…»

Ο Μπρους Γουίλις ξεκίνησε το ταξίδι του στο Χόλιγουντ στα 24 του με έναν ρόλο στο The First Deadly Sin. Από τότε, έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη γκάμα ταινιών, μεταξύ των οποίων ο «Αρμαγεδδώνας», το «Πέμπτο Στοιχείο» και το «Pulp Fiction». Με καταγωγή από τη Γερμανία, ο Γουίλις έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 117 ταινίες και έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ το 2015, στην προσαρμογή του Stephen King’s Misery δια χειρός Ουίλιαμ Γκόλντμαν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ