Σοβαρή καταγγελία Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε στο OPEN ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου!

«Έχει μια στρατιά επώνυμους στο διαδίκτυο που αυτά που γράφουν δεν έχουν σχέση με όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχετε μάθει τόσο καιρό για συμπεριφορές που πίεζαν αφόρητα δημοσιογράφους και συναδέλφους του; Έβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου, άθλια τα πιεστικά SMS στη Νοτοπούλου», ανέφερε ο κύριος Σπίρτζης.

Αναφορικά με το ζήτημα του Πόθεν Έσχες ανέφερε πως «όποιος λέει να μην κατατεθεί το πόθεν έσχες, έχει κάτι να κρύψει. Δεν μπορεί να είσαι υπόχρεος υποβολής πόθεν έσχες και να λες ότι θέλεις να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λες ότι δεν θα καταθέσω πόθεν έσχες».

Μάλιστα, συνέχισε με νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέροντας πως «αν υπήρχε το παραμικρό ψήγμα αξιοπρέπειας (σ.σ. στον Στέφανο Κασσελάκη) δεν θα ήταν ξανά υποψήφιος. Ένας πρόεδρος για τον οποίο υποβλήθηκε και πέρασε πρόταση μομφής θα έπρεπε να έχει την αξιοπρέπεια να εξηγήσει. Αντί γι’ αυτό μίλησε για κουκούλες και κουκουλοφόρους».



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ